İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü

İstanbul Esenler'de meydana gelen olayda bir binada yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler bir dairede cansız bir şekilde yerde yatan 42 yaşındaki Muhammad K.'ı buldu. Ekipler, incelemelerin ardından K.'nın domuz bağı ile bağlanarak öldürüldüğünü tespit etti. İşte tüyler ürperten olayın detayları...

Tüyler ürperten olay, saat 21.00 sıralarında Esenler Kemer Mahallesi 903 Sokak’ta bulunan 5 katlı binanın giriş katında meydana geldi. Binanın giriş katında bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 1 İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 2 İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, dairede bir kişinin hareketsiz yattığını tespit etti.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 3İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 4 Polis ekipleri, bu kişinin 42 yaşındaki Pakistan uyruklu Muhammad Tahir Khan olduğunu ve domuz bağı ile bağlandığını tespit etti.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 5Adrese gelen olay yeri inceleme ekipleri evde inceleme yaptı.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 6Yangının Khan’a ait evrakların elektrikli ısıtıcının üzerine atılmasıyla meydana geldiği ileri sürüldü.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 7 Khan’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 8Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 9

İstanbul'da tüyler ürperten olay! Domuz bağı ile bağlanarak öldürüldü - Resim : 10

Kaynak: DHA

Esenler İstanbul
Yangın çıkan dairede ceset bulundu Düğün kanlı bitti 20 yavru kediyi katletmişler! Fotoğraf çektirmek için vagona çıkan çocuk çarpıldı