İstanbul'da taksimetreyi açmadan direkt 200 lira istediği iddia edilen taksici kameralara yansıdı

İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de bir taksi şoförü, iddiaya göre arabasına aldığı müşterilerden gidecekleri yer için 200 lira istedi. Taksimetreyi açmadan yolculuk yapacağını belirten şoför, daha sonra müşterilere "İşim var gidemiyorum" diye yalan söyledi. O anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Olay, İstanbul Beşiktaş Ortaköy'de dün gece saatlerinde meydana geldi. İki kadın eve gitmek için, bir taksiyi durdurdu. Şaşırtıcı bir biçimde taksiye alan şoför, araca binen kişilere taksimetreyi açmadan 200 liraya götüreceğini belirtti. Bu durum üzerine telefonla kayıt almaya başlayan kadınlar, şoförle tartıştı. 

Müşteriler, "Taksimetreyi açmak zorundasın, taksimetreyi açacaksan bizi eve götür. Açmayacaksan biz ineceğiz" dedi. Bunun üzerine şoför pişkin tavırlarla "İşim var gidemiyorum" yanıtını verdi. İki kadın daha sonra "Şikayet edeceğiz seni" diyerek araçtan indi. O anlar ise cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İHA

İstanbul Beşiktaş
İntihardan vazgeçmek için istediği kedisini böyle öldürdü! Kedisini yüksekten atarak öldürdü Dilencinin yalanını ortaya çıkarıp dövme anı kamerada Eşine yakalanmamak için sevgilisini saklama anı kamerada