İstanbul'da kocasının gittiği masaj salonunu basan kadın, tekme tokat kavgaya karıştı: O anlar kamerada

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın kocasının gittiği masaj salonunu basarak, ortalığı birbirine kattı. "İçeride bir sürü adam köpükleniyor. Ben deli değilim" diyen kadın, kapıyı tekmeleyerek çalışanlarla da kavga etti. O anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Garip olay, 25 Temmuz akşam saatlerinde İstanbul Esenyurt Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Anlatılana göre, eşinin defalarca spa salonuna giderek masaj yaptırdığını öğrenen bir kadın, oraya doğru yola çıktı. Eşinin orada olmadığını öğrendikten sonra sinirlenip, iş yerinin önüne bağırmaya başladı. Masaj salonunda yasa dışı fuhuş yapıldığını iddia eden kadın, "Ben deli değilim. İçeride bir sürü adam köpükleniyor" diyerek vatandaşlara seslendi.

"HANEYE TECAVÜZ EDİYORSUNUZ"

Kadını sakinleştirmeye çalışan bir adam, "Bu şekilde burayı basarsanız haneye tecavüz etmiş olacaksınız ve siz suçlu olacaksınız. Polis ve zabıta ile gelseniz daha iyi olur" denmesinin ardından kadın, "Neden ben suçlu oluyorum? Zorunuza mı gitti" diye karşılık vererek iyicene kontrolden çıktı. Bunun üzerine kapıyı açan bir çalışan, kadınla kavga etmeye başladı. Vatandaşlar ikiliyi ayırırken o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da kocasının gittiği masaj salonunu basan kadın, tekme tokat kavgaya karıştı: O anlar kamerada - Resim : 1

Kaynak: İHA

İstanbul Esenyurt
Acil serviste silahlı saldırı! Bakımevindeki skandalda 2 tutuklama! İfadeleri akıllara durgunluk verdi Bayılana kadar dövülen kadın yaşadıklarını anlattı Ukrayna askerlerinin acı durumu