İstanbul'da kedi katliamcısı: Gözlerini oyup, kafasını eziyor!

İstanbul Şişli'deki bir rezidansta meydana gelen kedi katliamı şoke ettirdi. Bir mandala sanatçısı olan Banu Ö'nün komşuları, kadının bahçedeki kedilere eziyet ettiğini iddia etti. Ölüm tehditleri alan site sakinleri, savcılığa başvurdu. Konuyla ilgili soruşturma başladı.

İstanbul'da kedi katliamcısı: Gözlerini oyup, kafasını eziyor!

İstanbul Şişli'deki bir rezidansta yaşanan kedi vahşeti tüm Türkiye'yi şoke ettirdi. Katliama sessiz kalmayan komşuları vahşi kadından şikayetçi oldu.

KEDİLERE EZİYET EDİYOR

Bu kadarı da olmaz dedirten olay İstanbul Şişli'de bulunan lüks bir rezidansta gerçekleşti. Sabah'ın haberine göre bir mandala sanatçısı olan Banu Ö. ve çocuklarının tüm uyarılara rağmen bazı kedileri boğarak kör ettiği, sopalarla ezdiği ve döverek öldürdüğü iddia edildi.

İstanbul'da kedi katliamcısı: Gözlerini oyup, kafasını eziyor! - Resim : 1

KOMŞULARINA TEHDİTLER SAVURDU

3 Nisan tarihinde, cani kadının yaptıkları yetmezmiş gibi, hayvanlara mama ve su veren komşusu Mücella M'ye "kedileri öldürdüğüm gibi seni de öldürürüm, ağzını burnunu kırarım" ifadelerinde bulundu. Üzerine tehditler savrulan kadının, önce site güvenliğine ardından da emniyet güçlerine şikayette bulunduğu öğrenildi.

ÖNCEKİ KOMŞUSUNUN TAŞINMASINA SEBEP OLMUŞ

Daha öncesinde Şişli'de bulunan bu rezidansta oturan Sinem K.'nin, Banu Ö. tarafından darbedildiği sonrasında da saldırıya uğrayan kadının bu nedenden dolayı siteden taşınmak zorunda kaldığı öğrenildi.

İstanbul'da kedi katliamcısı: Gözlerini oyup, kafasını eziyor! - Resim : 2

SAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Sitede rahatça dolaşamadığını ve can güvenliğinin olmadığını belirten Mücella Ö., kedilere zarar veren Banu Ö.'nün cezalandırılmasını talep etti. Şikayetler üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul'da kedi katliamcısı: Gözlerini oyup, kafasını eziyor! - Resim : 3

İstanbul İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Şişli
İstanbul Zeytinburnu'nda silahlı kavga Depremin 120. gününde cesedi bulundu! Kocaeli'de Aile Kavgası: 1 ölü, 1 yaralı! Adana'da ağabey, kardeşi öldürdü!