İstanbul'da ilginç olay: Kapkaççılar çıkmaz sokaktan ilginç şekilde kurtuldu

İstanbul Kağıthane'de işe gitmek için evden çıkan Hasan Göçmen, motosikletle gelen kapkaççılara telefonunu kaptırdı. Cihazı çalınan adam, hırsızların peşinden koştu. Kapkaççılar kovalamaca sonucu çıkmaz bir sokağa girerken, kurtulmak için Göçmen'in üzerine motor sürdü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Enteresan olay, 24 Temmuz günü sabah 06.00 sularında İstanbul Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde evinden çıkan 32 yaşındaki Hasan Göçmen, işyerine gitmek için evden ayrıldı. 

İstanbul'da ilginç olay: Kapkaççılar çıkmaz sokaktan ilginç şekilde kurtuldu - Resim : 1

O sırada sokakta motosiklet süren 2 şahıs, Göçmen'i gözüne kestirdi. Sokakta yürüyen adamın elindeki telefonu kapkaç yapan şahıslar hızla kaçmaya başladı.

İstanbul'da ilginç olay: Kapkaççılar çıkmaz sokaktan ilginç şekilde kurtuldu - Resim : 2

ÇIKMAZ SOKAKTAN İLGİNÇ KURTULDULAR

Hırsızları sokağı dönerek yokuş aşağıya inmek istedi ancak çıkmaz sokağa girdi. Neye uğradığını şaşıran kapkaççılardan biri inerken diğeri de motosikleti geldiği yöne geri çevirdi. O esnada kapkaççıların arkasından koşan genç, şahıslara müdahale edemedi.

İstanbul'da ilginç olay: Kapkaççılar çıkmaz sokaktan ilginç şekilde kurtuldu - Resim : 3

Geriye dönen kapkaççılar motosikleti genci üzerine sürerek onu korkuttuktan sonra kayıplara karıştı. Genç ise sadece kapkaççıların arkasından bir süre daha koştu. Film gibi olay ise kameralara anbean yansıdı. Yaşanan olayla ilgili Hasan Göçmen’in şikayette bulunmadığı öğrenildi.

İstanbul'da ilginç olay: Kapkaççılar çıkmaz sokaktan ilginç şekilde kurtuldu - Resim : 4

"BURADA İLK KEZ KAPKAÇ OLDU"

Olayla ilgili konuşan bir mahalleli, “Motosikletli iki çocuk gelmiş. Arkadaş, elinde telefonla gezerken elinden almışlar. Sonra buradan motosikletle geçiyorlar ve bir anda çıkmaz sokağa giriyorlar. Motosikletli olan telefonu diğerine veriyor. Ardından tekrar motosiklete binerek kaçıyorlar. Arkadaşımız peşinden gidememiş. Sonuçta üstlerinde ne olduğunu bilmiyor. Navigasyon bile burayı normal sokak olarak gösteriyor. Sık sık buraya gelenler tekrar geri çıkmak zorunda kalır. Burada ilk defa kapkaç olduğunu gördüm. Büyük ihtimalle çocuklar bu mahalleyi bilmiyorlar, bilselerdi o çıkmaz sokağa girmezlerdi” dedi.

İstanbul'da ilginç olay: Kapkaççılar çıkmaz sokaktan ilginç şekilde kurtuldu - Resim : 5
Konuşan mahalleli

 

Kaynak: İHA

İstanbul Kağıthane
Bulaşık makinesiyle terapi hizmeti Taksici rezaleti bitmiyor Köpeği darp eden şahsa hapis: O anlar kamerada Kadınlara akıl almaz müdahale: Otomobilin içinden yangın tüpü sıktılar