İntihar etmek isteyen birini "döverek" durdurdu

İstanbul Küçükçekmece'de madde bağımlısı olduğu iddia edilen biri çatıya çıkıp intihar etmek isteyen bir şahıs 4 katlı bir binanın çatısına çıktı. Olay yerine sevk edilen polis ve itfaiyenin ikna çabaları sonuçsuz kalınca şahsı tanıyan bir kişi onun yanına gitti. Arkadaşını darbederek aşağı indirdi. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

İntihar etmesindense dayak yemesi daha iyi dediğimiz olay, saat 16.30 sularında İstanbul Küçükçekmece İstasyon Mahallesi'nde yaşandı. Söylenene göre, madde bağımlısı olan biri, 4 katlı bir binanın çatısına çıkarak atlamaya çalıştı. Şahsı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri hava yastığı kurdu. Herkes, şahsı uzun süre ikna etmeye çalıştı fakat çabalar sonuçsuz kaldı. Bunun üzerine şahsı yakinen tanıyan bir mahalle sakini, çatıya çıkarak atlamaya çalışan adamı yumruklayarak darp etti. Onu kolundan tutup aşağı indirdi ve sağlık ekiplerine teslim etti. İlk kontrolünün ardından şahıs, hastaneye kaldırıldı. Tedavisi tamamlandıktan sonra ifade vermek üzere karakola gitti. Şahsın atlamaya çalıştığı anlar ile polisin ikna çabaları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde vatandaşın yumrukladığı anlar kayıt altına alındı.

Kaynak: İHA

İstanbul Küçükçekmece
Kadıköy'de skandal olay! Saç yaptırıp para ödemeden kaçtılar Temizlik yaparken dikkat! Ayağınızı kaybedebilirsiniz Bursa'da PKK ve DEAŞ operasyonu İstanbul Havalimanı'nda uyuşturucuyu sakladığı yere inanamaycaksınız