2 cinayetten aranan şüpheli polisleri fark edince intihar etti

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan'da biri kadın 2 kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aranan şüpheli, özel harekat polisinin de katıldığı operasyon sırasında intihar etti.

13 Ocak günü saat 04.00 sıralarında İstanbul Gaziomanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde Tuncay Kurban (41) isimli şahıs, sırtından tabancayla vurularak öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda, olayın şüphelisi olarak belirlenen Aydın Altay'ın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Eyüpsultan Göktürk Mahallesi'nde de 23 Nisan günü saat 14.30 sıralarında meydana gelen diğer bir olayda ise, Buket Yorgancı (22), başından bir el ateş edilerek öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini inceleyen polis ekipleri, Yorgancı'nın yanındaki bir kişiyle binaya girdiğini, bir süre sonra şüphelinin hızla aşağı koşarak apartmandan uzaklaştığını tespit etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı geniş çaplı çalışmalarda kaçan kişinin bir önceki cinayetin de faili olduğu iddia edilen Aydın Altay olduğu ve Altay'ın saklandığı ev tespit edildi.

POLİSLERİ FARK EDİNCE İNTİHAR ETTİ
Aydın Altay'ın yakalanması için özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon düzenlendi. Operasyonda polisleri fark eden Altay'ın silahla başına ateş ederek intihar ettiği belirlendi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Önce karısına sonra polise ve sağlık ekibine saldırdı Gelinini öldürüp cesedini de yaktı Eskişehir'de feci kaza! Sultangazi'de evden bisikletle çıkan 11 yaşındaki Hatice'den haber alınmıyor