İstanbul Zeytinburnu'nda silahlı kavga: 1 yaralı!

İstanbul Zeytinburnu'nda M.H, iki arkadaşıyla beraber yürüdüğü esnada iddiaya göre arkadaşı tarafından vuruldu. Emniyet güçleri şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.

İstanbul Zeytinburnu'nda silahlı kavga: 1 yaralı!

Şiddetin dostu, düşmanı olmaz dedirten olay dün saat 21.30 sularında meydana geldi. M.H, iki arkadaşıyla birlikte dışarı çıktı. Üçlü arasında daha önceden cereyan etmiş bir olay yüzünden tartışma başladı. Arbede kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. M.H, iddiaya göre arkadaşının tabancasından çıkan 2 kurşunla bacağından yaralandı. Vurulan kişi, topallayarak olay yerinden uzaklaşırken, arkadaşları kaçtı. Silah sesini duyan vatandaşların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yerde acı içerisinde kalan M.H'ye önce çevredekiler, ardından da sağlık ekipleri müdahele etti. Ardından da hastaneye kaldırıldı. Güvenlik kameralarını izleyen polis, şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı.

İstanbul Zeytinburnu'nda silahlı kavga: 1 yaralı! - Resim : 1

Kaynak: DHA

İstanbul İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Zeytinburnu
Depremin 120. gününde cesedi bulundu! Kocaeli'de Aile Kavgası: 1 ölü, 1 yaralı! Adana'da ağabey, kardeşi öldürdü! Ataşehir'de kafaları karıştıran olay: Cinayet mi, intihar mı?