Esenyurt'taki tekel saldırısında yeni gelişme: 3 kişi tutuklandı!

İstanbul Esenyurt'taki 2 kişinin öldürüldüğü tekel bayi saldırına ilişkin adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer'in tukuklandığı, 5'inin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Esenyurt'taki tekel saldırısında yeni gelişme: 3 kişi tutuklandı!

İstanbul Esenyurt Güzelyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde bulunan tekel bayisinde cumartesi günü saat 00.15'te meydana gelen saldırıda 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen hayatını kaybederken 21 yaşındaki Yusuf Erzen ise ağır yaralandı.

Esenyurt'taki tekel saldırında yeni gelişme: 3 kişi tutuklandı
Esenyurt'taki tekel saldırında yeni gelişme: 3 kişi tutuklandı

Saldırıya ilişkin gözaltına alınan şüpheliler Tarık Özer, Azad Özer ve Servet Özer ile onlara yardım ettiği öne sürülen 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Tarık Özer, Azad Özer ve Serhat Özer savcılık ifadelerinin ardından, "Nitelikli kasten öldürme" suçundan tutuklanmaları talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

TUTUKLANDILAR

Diğer şüpheliler ise savcılık ifadelerinin ardından hakimliğe sevk edildi. Hakimlikçe 3 şüpheli tutuklanırken 5 şüpheli hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulandı.

Kaynak: DHA

Bayrampaşa'da korku dolu anlar! Çanta AVM'de patladı: İçinden çıkan düzenek şoke etti Şanlıurfa'da cesedi bulunamayan kadının cesedi çürümüş halde bulundu Esenyurt'ta tekel saldırısı! 8 kişi adliyeye sevk edildi Patronu babası çıktı! Hizmetçi olduğu eve ortak oldu