İstanbul'da eşiyle tartışıp işe giden adam özür dilemek için eve döndüğünde hayatının şokunu yaşadı

İstanbul Esenyurt'ta eşiyle tartışıp işe giden S.G., işe gidince pişman olup özür dilemek için eve döndü. Elinde çiçekle eve gelen adam gördüklerine inanamadı. Karısı K.G.'yi evde yarı çıplak yakalayan S.G., evi aradığında çocuk odasındaki yatağın altında iş arkadaşı E.K.'yi yakaladı. Olayın şokunu yaşayan adam önce 112'yi aradı daha sonra ekipler gelene kadar eşini darp etti. Olayın ardından S.G. gözaltına alınırken iş arkadaşı ise ihaneti moral vermek istediğini söyleyerek aklamaya çalıştı.

İstanbul'da eşiyle tartışıp işe giden adam özür dilemek için eve döndüğünde hayatının şokunu yaşadı

12 Ocak günü S.G. ve eşi K.G. bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı. S.G. eşini evde bırakıp işe gitti. Ancak bir süre sonra eşiyle yaşadığı tartışmadan pişman olup eve dönmeye karar verdi.

KARISI VE İŞ ARDAŞINI BÖYLE YAKALADI
Eşinden özür dilemek için eline çiçek alıp giden S.G., eve gittiğinde hayatının şokunu yaşadı. Karısı K.G.'yi evde yarı çıplak gören S.G. ilk önce ne olduğuna anlam veremedi. Durumdan şüphelenen S.G., evde gezinirken iş arkadaşı E.K.'yı çocuk odasında yatağın altında çıplak halde buldu.

ÖNCE 112'Yİ ARADI SONRA DARP ETTİ
Durumu polise bildirmek için hemen 112'yi aradı. Polis ekipleri eve gelene kadar iddiaya göre eşi K.G.'yi bir süre darp etti.

Gözaltına alınan S.G. "Eşimle kavga ettik. İşe gittim bir süre sonra özür dilemek için çiçek alıp gelmeye karar verdim. Geldiğimde eşimin iş arkadaşı E.K.'yı çocuk odasında yatağın altında yarı çıplak yakaladım öfkelendim" ifadesinde bulundu.

MORAL VERMEK İÇİN SOYUNMUŞ
Çocuk odasında yatağın altına çıplak halde bulunan E.K. ise ifadesinde "Arkadaşım aradı morali bozuktu. Bende yanına geldim. Eşi eve gelince korktum saklandım" dedi.

Öyle soru sorulur mu! Yol verme kavgası 22 yaşındaki genç evinde ölü bulundu Ukrayna'dan gelen yük gemisi karaya oturdu