İstanbul Büyükçekmece'de Kur'an kursunda hoca, çocuklara acımasızca dayak attı

İstanbul Büyükçekmece'de Kur'an kursundaki bir hoca, çocukları fırlatıp iterek acımasızla yumrukladı. 13 yaşındaki M.Ç'ye şiddet uygulayan Sedat Ç., çocuğun velisi D.Ç. tarafından şikayet edildi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerin polise verilmesinin ardından Sedat Ç. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Çocukları fırlatan, iten ve acımasızca yumruklayan Kur'an kursu hocası, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Karşısındaki ufak yaştaki çocuklara şiddet uygulayan ve darp eden hocanın, İstanbul Büyükçekmece'de bir Kur'an kursunda hoca olduğu ifade edildi.

VATANDAŞLAR SOSYAL MEDYADA İSYAN ETTİ
İddiaya göre Kuran kursu, bir tarikata ait.

Skandal olayın görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasından sonra ise büyük tepki geldi.

VELİSİ ŞİKAYETÇİ OLDU
Polise giden veli D.Ç., Hürriyet Mahallesi Dokuz Eylül Sokak'ta bulunan Tepecik İlim Kültür ve Hizmet Derneği Kur'an kursuna gönderdiği 13 yaşındaki oğlu M.Ç.'nin 24 Şubat günü hocası tarafından darbedildiği şikayetinde bulundu.

D.Ç., oğlunun arkadaşının cep telefonuyla gizlice kaydettiği dayak anlarının görüntülerini polise verdi.

TUTUKLANDI
Şikayet ve görüntüler üzerine polis Sedat Ç.'yi gözaltına aldı.

Kendisiyle dalga geçtikleri için çocukları dövdüğünü itiraf eden Sedat Ç., polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

'Hızır'ım' diyerek dolandırdı Tamir etti, altında kalıp ezildi İş yerinde ölü bulundu Pınar Gültekin davasında karar belli oldu!