İstanbul Ataşehir'de otomobil sürücüsü trafikte tartıştığı motosikletli kuryeye önce çarptı sonra ezmeye çalıştı

İstanbul Ataşehir İnönü Mahallesi'nde motosikletli kurye ile tartışan bir otomobil sürücüsü sinirlerine hakim olamadı. Kuryeye önce iki defa çarptı, daha sonra sinirini alamayınca da kuryeyi ezmeye kalkıştı. Olay, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Ataşehir'de otomobil sürücüsü trafikte tartıştığı motosikletli kuryeye önce çarptı sonra ezmeye çalıştı

Olay İstanbul Ataşehir İnönü Mahallesi 19 Mayıs Caddesi'nde 18 Ocak Çarşamba günü öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre park halindeki otomobilini hareket ettiren sürücü kavşaktan yola doğru geçmek istedi. O sırada motosikletli kurye, ters yöne girmek için otomobilin önünde durdu.

Otomobilin önünde duran motosikletli kurye ile sürücüsü arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sonrası sürücü otomobiliyle motosikletli kuryeye üst üste 2 defa çarptı.

İstanbul Ataşehir'de otomobil sürücüsü trafikte tartıştığı motosikletli kuryeye önce çarptı sonra ezmeye çalıştı - Resim : 1

Çarpmanın etkisiyle motosikletiyle yol kenarına düşen kurye, aracın yanına giderek sürücüyle tartışmaya devam etti.

Kuryeyi ezmeye çalışan otomobil sürücüsü, ardından aracıyla uzaklaştı.

Yaşanan olay, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul Ataşehir'de otomobil sürücüsü trafikte tartıştığı motosikletli kuryeye önce çarptı sonra ezmeye çalıştı - Resim : 2

Gördü tanığı Muhammet Pekşen, "Motosikletin arkasından aracıyla 2 defa vurduğunu gördüm. Daha sonra tartışmaya başladılar. Yol verme tartışması. Bilinçli olarak vurdu. Motosikletli vurmanın etkisiyle yan yattı. Tekrar kalktı" dedi.

Kaynak: DHA

Fatih'te akılalmaz olay! Lüks otomobil küle döndü Antalya'da başı ve kolları olmayan ceset bulundu Banka müdüründen milyonluk vurgun! Bakın hangi yöntemi kullanmış Savcı görevden alındı mı?