Köpeği arabasına asarak dakikalarca yolculuk etti: İfadesi şoke etti

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde meydana gelen olayda, 34 PY 8033 plakalı bir pikabın arkasında asılı halde duran ölü bir köpekle dakikalarca seyir halinde olduğu görüldü. Cep telefonu kamerası ile çekilen görüntülerin sosyal medyada tepki çekmesi üzerine polis ekipleri, caniyi yakalayıp emniyete götürdü. Vicdansız sürücünün ifadesi işe duyanları şoke etti.

Köpeği arabasına asarak dakikalarca yolculuk etti: İfadesi şoke etti

Hayvana yönelik şiddet günümüzde iyice arttı.

Hayvana eziyetin bu defaki adresi ise İstanbul'un Sarıyer ilçesi oldu.

Rumeli Feneri yolunda seyir halindeki 34 PY 8033 plakalı pikabın, arkasında asılı halde görülen ölü köpek, tepkilere neden oldu.

Köpeği arabasına asarak dakikalarca yolculuk etti: İfadesi şoke etti - Resim : 1

Başka bir sürü tarafından cep telefonu kamerası ile çekilen görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından polis ekipleri çalışma başlattı.

Polislerin, vahşete imza atan caniyi yakalaması üzerine, şahıs ifadesi alınmak için emniyete götürüldü.

FARK ETMEMİŞ!
İfadesi alınan cani, köpeğiyle ormanlık alanda gezmek için yola çıktığını, köpeği pşkabın kasasına bağladığı ve seyir halindeyken köpeğin korkup dışarı atladığını ve bu şekilde öldüğünü, köpeğin asılı kaldığını da fark etmediğini söylediği öğrenildi.

Köpeği arabasına asarak dakikalarca yolculuk etti: İfadesi şoke etti - Resim : 2

3 kişinin öldüğü saldırının faili lise öğrencisi çıktı Göle dönen yola olta attı! Ya tutarsa? Firari Ankara Kuşu yakalandı! Bursa'da feci kaza! Tır 60 metre yükseklikten düştü