İnterpol'ün aradığı ve çalıntı olunduğu bilinen araç Aksaray'da bulundu

Kaçak yollarla Fransa’dan getirilen ve İnterpol tarafından çalıntı kaydı bulunan araç Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektiflerinin operasyonuyla Aksaray'da yakalandı.

İnterpol'ün aradığı ve çalıntı olunduğu bilinen araç Aksaray'da bulundu

İnterpol Daire Başkanlığı tarafından Fransa’da çalınan bir aracın Aksaray’da bulunduğu ihbarını alan İl Jandarma Komutanlığı JASAT dedektifleri Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde harekete geçti.

İnterpol'ün aradığı ve çalıntı olunduğu bilinen araç Aksaray'da bulundu - Resim : 1Yapılan araştırmalar sonucunda çalıntı aracın Aksaray’ın merkeze bağlı Yenikent beldesinde olduğunu tespit eden jandarma ekipleri, belirlenen adrese operasyon için düğmeye bastı. JASAT dedektifleri tarafından yapılan operasyonda araç bir ikametin önünde bulundu.

İnterpol'ün aradığı ve çalıntı olunduğu bilinen araç Aksaray'da bulundu - Resim : 2Yapılan araştırmada aracın H.K. isimli bir şahsa ait olduğu ve kaçak yollarla Aksaray’a getirdiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından araç otoparka teslim edilerek, yasal işlemler başlatıldı.

Kaynak: İHA

Bursa'da olaylı gece Rami Kütüphanesi yarın açılıyor! Tören Cumhurbaşkanı Erdoğan katılacak Bursa'da denizde kadın cesedi bulundu 1949 yapımı kara tren Kırklareli Millet Bahçesi'nde sergilenecek