İlginç doktora tez savunması: Bu kadar da olmaz!

Böyle doktora savunması görülmedi. Gazi Üniversitesi'nde doktora savunmasını yapmaya giden bir kadının giydiği kıyafet ve kurduğu ortam dikkat çekti. Bir akademik ortamdan çok Barbie filmine gidiyormuş gibiydi. O anlar kameralara yansırken sosyal medyada viral oldu.

Görüntüler Gazi Üniversitesi'nden. Doktora tez savunmasını yapmaya giden Didar Karataş İnce isimli bir kadının giydiği kıyafetler, kapının önüne koyduğu balonlar ve savunmasını yapacağı odaya yapıştırdığı broşür dikkat çekti.

Bir akademik ortamdan çok Barbie filmine gidiyormuş gibiydi. Fakülteden çıkarken elinden bırakmadığı balon dikkat çekerken, o görüntüler sosyal medyada infiale sebep oldu. Kimiler sevimli bulurken kimileri "6 saat süren doktora savunmam aklıma geldi. Önce yazılı sonra sözlü sınav vardı o zamanlar şimdi ise hale bakın. Phd unvanını kimyasal bir madde sanan aklı- evveller sayesinde akademi çok ilerleyecektir" yorumunda bulundu.

ÜNLÜ AKADEMİSYENİN TEPKİSİ

Türkiye'nin önemli akademisyenlerinden biri olan Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan, bu videoyu alıntılayarak şu tepkiyi gösterdi:

Bu gerçekten çok yaratıcı. Jüri üyeleri olarak el artıralım ve sonucu altın renkli bir balon içinde bildirelim. Aday onu patlatınca konfeti pembe çıkarsa geçti sarıysa ‘kaldı’ olsun. Oy birliği ile geçerse de pembeye mor karıştıralım. Kenarda güllü kurabiyeler, lokumlar ohh!👯‍♀️👯‍♀️

Ankara Türkiye
Kameralara takılan uzaylı çocuk şaşırttı Taksicinin taksimetre açmama ısrarı kamerada İntihardan vazgeçmek için istediği kedisini böyle öldürdü! Kedisini yüksekten atarak öldürdü