Her satırı vahşet! Cinnet getiren anne, 2 aylık bebeğini camdan atarak öldürdü

Uşak'ta her satırı tüyler ürperten bir olay yaşandı. Gözü dönen anne, daha nüfusa kaydettirmediği 2 aylık bebeğini ablasının altıncı kattaki evinde aşağı atarak katletti. Bebek ilgili o detay cinayetin sebebi mi dedirtti!

Uşak'ta cinnet getiren bir anne, daha nüfusa kaydettirmediği 2 aylık bebeğini ablasının altıncı kattaki evinden aşağı atarak katletti.

Edinilen bilgilere göre olay, Uşak'ta Ünalan Mahallesi Cimcim Sokak üzerinde gerçekleşti.

Her satırı vahşet! Cinnet getiren anne, 2 aylık bebeğini camdan atarak öldürdü - Resim : 1

İddialara göre ablasının evinde olan D.A. (24), psikolojik sorunları nedeniyle cinnet getirerek henüz nüfusa kaydettirmediği 2 aylık erkek bebeğini 6. kattan aşağı attı. İhbarlar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından bebeğin cenazesi Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, anne D.A. ise ekiplerce gözaltına alındı.

Her satırı vahşet! Cinnet getiren anne, 2 aylık bebeğini camdan atarak öldürdü - Resim : 2

Öte yandan yapılan araştırma çalışmalarında evde anne D.A.'nın yakınlarının olduğu, bebeği bir anda alarak balkondan attığı, bebeğin ise evlilik dışı dünyaya geldiği öğrenildi.

MSB sözde yönetim kadrosundan 2 PKK'lı teröristin teslim olma görüntülerini paylaştı Batman'da 3 kilo 358 gram skunk ile yakalanan zanlı tutuklandı Sarıyer'de motosikletliden kadına taciz Esenyurt'ta gündüz vakti yabancı uyruklu kadın dehşet saçtı