Hayvanlara içki mi içirildi? Video sahibinden açıklama geldi | VİDEO

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ortaya çıkan görüntüler vatandaşları harekete geçirdi. Kurban pazarlarındaki yoğunluklar artarken, hayvan satıcısı bir vatandaşın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler vatandaşları tedirgin etti. Hayvan satıcısı, elinde alkol şişesiyle hayvana bir şeyler içirdiği görüntüler hakkında konuştu. Yanlış anlaşılmayı adım adım anlatan satıcı, "Hap veriyoruz ve cam şişeyle vermek zorundayız" dedi.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ortaya çıkan görüntüler isyan ettirdi. Sosyal medya platformu TikTok'tan paylaşın videoda kurban pazarındaki bir hayvana içki içirildiği görüldü.

Kurban Bayramı 8 gün kaldı. Yaklaşan bayram öncesi vatandaşlar kurbanlık hayvan alma telaşı içerisine girdi. Kurban pazarlarındaki yoğunluk bu sebepten artarken, sosyal medya dolaşıma giren bir video büyük tepkilere yol açtı.

Sosyal medya platformu TikTok'ta ortaya çıkan görüntülerde bir kişinin büyükbaş bir hayvana zorla içki içildiği görüldü.

Olayın ardından sosyal medyada çokça paylaşılan video ile ilgili video sahibinden açıklama geldi. Video sahibi, "Hayvanlara tedavi amaçlı hap vermek için bu yöntemi kullanıyoruz. Plastik şişede verecek olursak şişe yamulacağı için ve bizi zorlayacağı için cam şişede veriyoruz. Farklı bir şey yok şişede, ilaç veriyoruz." dedi.