Hatay'da şaşkınlık yaratan kaza! Motosikletin çarptığı kadın hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde gerçekleşen motosiklet kazasında, çarpılan kadın olay yerinden hızla uzaklaştı. Bu ilginç anlar, güvenlik kameralarına yansıdı ve çevredeki vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

  • Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan ilginç motosiklet kazası, çevredeki vatandaşları şaşkına çevirdi. Atatürk Caddesi'nde meydana gelen olayda, motosiklet sürücüsü yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına çarptı.

Hatay'da şaşkınlık yaratan kaza! Motosikletin çarptığı kadın hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti - Resim : 1

  • Çarpmanın etkisiyle yere düşen kadın, çevredeki insanların yardım tekliflerine aldırmadan hızlıca ayağa kalktı ve olay yerinden hızla uzaklaştı.

Hatay'da şaşkınlık yaratan kaza! Motosikletin çarptığı kadın hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etti - Resim : 2

  • Bu beklenmedik anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. Çevredeki vatandaşlar ise bu durumu şaşkınlıkla izledi.

"NE YAPACAĞIMIZI ŞAŞIRDIK"

  • Olayın tanıklarından Ahmet Efe Dilim, "İş yerimizde çalışırken bir ses duyduk. Dışarı baktığımızda motosikletin bir kadına çarptığını gördük. Yardım etmek için dışarı çıktık ama kadın, hızla olay yerinden uzaklaştı. Hem biz hem de motosiklet sürücüsü ne yapacağını şaşırdı. Sonrasında sürücü de olay yerinden ayrıldı" diyerek yaşananları anlattı.
  • Güvenlik kameralarına yansıyan bu ilginç kaza, sosyal medyada da kısa sürede dikkat çekti. Olayın ardından kadının sağlık durumu hakkında henüz bir bilgiye ulaşılamadı.

Kaynak: İHA

Mardin'de İki Aile Arasında Barış Sağlandı Çalışanını öldürdüğü anlar kamerada Polisi görünce silahı kafasına dayadı Arkadaşının hatası sonunu getirdi!