Hatay'da feci son! 2 oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapılan vatandaş hayatını kaybetti

Hatay'ın Samandağ ilçesi, Meydan Mahallesi'nde gerçekleşen olayda sahilde serinlemek için denize giren ve henüz isimleri öğrenilemeyen 2 kardeş bir süre sonra akıntıya kapıldı. Çocuklarının suda çırpındığını gören 45 yaşındaki baba Abdulbaki Ülütaş, denize girerek oğullarını kurtardı. Ancak baba, daha sonra akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Hatay'da feci son! 2 oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapılan vatandaş hayatını kaybetti

Hatay'da meydana gelen olayda boğulma tehlikesi geçiren 2 oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapılan kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre, Meydan Mahallesi'ndeki sahilde serinlemek için denize giren ve henüz isimleri öğrenilemeyen 2 kardeş bir süre sonra akıntıya kapıldı.

Hatay'da feci son! 2 oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapılan vatandaş hayatını kaybetti - Resim : 1

Çocuklarının suda çırpındığını gören 45 yaşındaki baba Abdulbaki Ülütaş, denize girerek oğullarını kurtardı. Ancak daha sonra akıntıyı kapılan baba Ülütaş, gözden kayboldu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Hatay'da feci son! 2 oğlunu kurtarmak isterken akıntıya kapılan vatandaş hayatını kaybetti - Resim : 2

Ekiplerin çalışmasıyla baba Ülütaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Ülütaş'ın cenazesi otopsi için Samandağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hatay
'Hayati tehlikesi var dışarı çıkmayın' uyarısı yapıldı Banka binası kurşunlandı Bıçaklanan gencin sözleri şoke etti! 11 yaşındaki Doruk, boğa güreşine katıldı