Gelin ve damat evlendikleri günün gecesi trafik kazasında hayatını kaybetti

Kütahya'nın Emet ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, yeni evlenen gelin ve damat hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Mustafa Özer ve eşi Havvanur Biltekin'in Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy'deki düğünlerinde çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Gelin ve damat evlendikleri günün gecesi trafik kazasında hayatını kaybetti
  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy'de Emet ilçesi Göncek Köyü Camii imamı Mustafa Özer (23) ile Havvanur Biltekin'in düğünleri yapıldı.
  • Yeni evli çift, düğün bittiği gece saatlerinde 07 AFU 428 plakalı araçla seyir halindeyken, Emet ilçesi Kovalı mevkiinde 35 FU 930 plakalı araç ile çarpıştı.

Gelin ve damat evlendikleri günün gecesi trafik kazasında hayatını kaybetti - Resim : 1

  • İhbar üzerine kaza mahalline gelen sağlık ekipleri Mustafa Özer ve eşi Havvanur Biltekin'in olay yerinde hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Gelin ve damat evlendikleri günün gecesi trafik kazasında hayatını kaybetti - Resim : 2

  • Kazada ayrıca 1 kişi yaralandı. Genç çiftin cenazeleri olay yeri ve savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gelin ve damat evlendikleri günün gecesi trafik kazasında hayatını kaybetti - Resim : 3

GELİN VE DAMADIN DÜĞÜN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

  • Mustafa Özer ve eşi Havvanur Biltekin'in Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy'deki düğünlerinde çekilen görüntüler ortaya çıktı.

Gelin ve damat evlendikleri günün gecesi trafik kazasında hayatını kaybetti - Resim : 4

Gelin ve damat evlendikleri günün gecesi trafik kazasında hayatını kaybetti - Resim : 5

Kaynak: İHA

Üsküdar'da korku dolu gece! Genç kadın denize düştü Ankara'da mangal faciası Yolcu otobüsü şarampole devrildi! Rize'de facia gibi kaza