Geçen yıl çıkan yangın 2 gün söndürülememişti! Manisa'daki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın söndürüldü

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında Manisa'da bulunan bir geri dönüşüm fabrikasında yangın çıkmıştı. Çıkan yangın 2 gün boyunca söndürülememişti. Geri dönüşüm tesisinde yine yangın çıktı. Yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.

Geçen yıl çıkan yangın 2 gün söndürülememişti! Manisa'daki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın söndürüldü
  • Manisa'nın Yunusemre ilçesinde bulunan geri dönüşüm tesisindeki yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu kısa sürede tamamen kontrol altına alındı. Geçen yıl çıkan yangın 2 gün söndürülememişti! Manisa'daki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın söndürüldü - Resim : 1
  • Geçtiğimiz haziran ayında büyük bir yangının çıktığı tesisin lisansının iptal edildiği ancak tahliye kararına uymayarak Ocak 2024'e kadar ek süre talep ettiği öğrenildi.

Geçen yıl çıkan yangın 2 gün söndürülememişti! Manisa'daki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın söndürüldü - Resim : 2

  • Yangın, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürüldü.

Geçen yıl çıkan yangın 2 gün söndürülememişti! Manisa'daki geri dönüşüm tesisinde çıkan yangın söndürüldü - Resim : 3

  • Tesisin haziran ayında faaliyetlerinin durdurulduğu ve taşınması için ek süre verildiği ancak firmanın 28 Aralık 2023 tarihinde yapılan kontrollerinde tahliye kararına uyulmadığı ve firmaya yeniden 60 gün ek süre ve para cezası uygulandığı öğrenildi.
Aylardır Müge Anlı'da aranıyordu! Katilin cinayete dair itirafları stüdyoda buz kesti Üzerine 6. kattan halı düştü! 17 yaşındaki genç kız hastanelik oldu Her gün onlarca çocuk bacağını kaybediyor 'Barbie-Es' fuhuş operasyonunda 18 şüpheli adliyeye sevk edildi