Freni boşalan kamyonet çocukları ezdi

Gaziantep'te freni boşalan kömür yüklü kamyonet yokuş aşağı savrularak 2'si çocuk 3 kişiyi altına aldı. Çocuklardan biri hayatını kaybederken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Freni boşalan kamyonet çocukları ezdi
Freni boşalan kamyonet çocukları altına aldı

Kaza Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Yavuzlar Mahallesinde meydana geldi. Ahmet Günsever (22) freni boşalan kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybederek yokuş aşağı 500 metre savruldu. Bu sırada okula gitmek için evden çıktıkları öğrenilen iki çocuk ile bir kadın kamyonetin altında kalmaktan kurtulamadı.

Kamyonet park halindeki bir araç ve elektrik direğine çarparak durabildi.

10 YAŞINDAKİ ÇOCUK OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Meydana gelen feci kazada 10 yaşındaki yabancı uyruklu Abdülkerim Hac Hamod olay yerinde hayatını kaybetti. 12 yaşındaki yabancı uyruklu Y.H.H., 38 yaşındaki Ahad Hilal ve kamyonet sürücüsü Ahmet Günsever yaralandı.

Freni boşalan kamyonet çocukları ezdi - Resim : 1

DİĞER ÇOCUĞUN DURUMU KRİTİK
Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan Y.H.H.'nın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

ACILI BABAYI KOMİSER SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI
hayatını kaybeden 10 yaşındaki Abdülkerim Hac Hamod'un cansız bedeni olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenaze kaldırılırken güçlükle ayakta duran ve göz yaşlarına boğulan babayı olay yerindeki bir komiser sarılarak sakinleştirmeye çalıştı. Hayatını kaybeden çocuğun diğer yakınları ise birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Freni boşalan kamyonet çocukları ezdi - Resim : 2

Feci kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Erzurum'da genç kızların o hareketi herkesi şaşkına çevirdi