Fıstık işletmecisinin çalışanını öldürdüğü anlar kamerada

Şanlıurfa Halfeti'de 60 yaşındaki Gafari Çolak'ın tüfekle gittiği fıstık işletmesinde 50 yaşındaki Nuh Kartal'ı vurarak öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı. Daha sonra gittiği evde eşi 59 yaşındaki Gülizar Çolak’ı da öldüren Gafari Çolak’ın, Nuh Kartal'a ateş ederken olay yerinde bulunan 2 kişinin kendilerini korumak için uzun süre gizlendiği anlar görüntülerde yer aldı.

22 Ağustos günü Şanlıurfa Halfeti'ye bağlı Dergili Mahallesi'nde iddiaya göre psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Gafari Çolak, sahibi olduğu fıstık işletmesine giderek elindeki tüfekle el arabasıyla fıstık boşaltan Nuh Kartal’a peş peşe ateş etti.

Fıstık işletmecisinin çalışanını öldürdüğü anlar kamerada - Resim : 1

Olayın ardından evine giden Çolak, bu kez eşi Gülizar Çolak ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine eşini de vurarak öldüren Gafari Çolak kaçtı. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Nuh Kartal’ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Gülizar Çolak ise kaldırıldığı Halfeti Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Fıstık işletmecisinin çalışanını öldürdüğü anlar kamerada - Resim : 2

Jandarma ekipleri Gafari Çolak’ı yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adiyeye sevk edilen Çolak, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

Fıstık işletmecisinin çalışanını öldürdüğü anlar kamerada - Resim : 3

Bu arada Çolak'ın Nuh Kartal'ı vurduğu anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Gafari Okan’ın peş peşe ateş ettiği, bu sırada olay yerinde bulunan 2 kişinin kendilerini korumak için uzun süre gizlendiği görüldü.

Fıstık işletmecisinin çalışanını öldürdüğü anlar kamerada - Resim : 4

Fıstık işletmecisinin çalışanını öldürdüğü anlar kamerada - Resim : 5

Kaynak: DHA

Polisi görünce silahı kafasına dayadı Arkadaşının hatası sonunu getirdi! Saklanmak için en kötü yeri seçti! Narin ile ilgili korkunç iddia!