Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik

İstanbul’da “Fergio House” adını koydukları villada, büyük bir parti yaparak müstehcen yayınlar yapmaya hazırlandığı tespit edilenlere yönelik yapılan operasyonda 19 şahıd gözaltına alındı. “Fergio House”un kurucusunun mimar Ferhat G. olduğu tespit edildi. Ferhat G. ve beraberindekilerin Taksim’de sahte dolar saçarak yürüyen şahıslar olduğu tespit edilmişti. Çete lideri olduğu tespit edilen mimar kardeşler Ferhat G. ve Serhat G. tutuklanırken ifadeleri ortaya çıktı.

Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik
  • İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde kiraladıkları villaya Fergio House adını verip, yılbaşında özel bir parti yaparak, sosyal medyada müstehcen yayınlar yapmaya hazırlanan şahıslara ilişkin 8 şehirde aynı zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik - Resim : 2

TAKSİM'DE PARA DAĞITAN KİŞİLER OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

  • Sosyal medyada “Fergio House” ismiyle hesaplar açan, kullandıkları villaya da bu ismi veren şüphelilerin, daha önce Taksim’de para dağıtan kişiler olduğu öğrenildi.
  • Şüpheliler ile ilgili yapılan araştırmalarda tanınmamak için maske takarak sesini değiştiren ve Fergio House’un kurucusu olduğu tespit edilen kişinin iç mimar Ferhat G. olduğu ortaya çıktı.

Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik - Resim : 4

"KÖLE" DİYE HİTAP EDİYORMUŞ...

  • Fergio House hesaplarından veya başka sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, Ferhat G.’nin yanındaki kişilere değişik kostümler giydirerek bu kişileri köle olarak nitelendirdiği görüldü.

Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik - Resim : 5

FERGİO BEY'İN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

  • Tutuklanan Ferhat G.'nin ifadesi ortaya çıktı.
  • Sabah gazetesinin haberine göre sorgusunda mimar olduğunu belirten Ferhat G., hakkındaki iddiaları yalanladı.

Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik - Resim : 6

"REKLAM VE EĞLENCE AMAÇLI, TAKİPÇİ KASMAK VE GİZEMLİLİK KATMAK AMACIYLA"

  • Ferhat G. ifadesinde, "Fergio House isimli sosyal medya hesabının kime ait olduğunu bilmiyorum. Bu hesap ilk önce benim tarafımdan 2023 yılının Mayıs ayında açıldı. Reklam ve eğlence amaçlı, takipçi kasmak ve gizemlilik katmak amacıyla açılmıştır. Herhangi bir maddi gelir elde edilmemiştir." dedi.

Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik - Resim : 7

  • Hesabına yurtdışında birilerine verdiğini belirten Fehat G. "Taksim'deki onlyfansçilerin para dağıtmasından sonra bu hesabın aynı isimde hesabı bulunan yurtdışındaki kişilere verdim. Fakat ben de erişim sağlayabiliyordum. Bu hesabın tam olarak kimler tarafından yönetildiğini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik - Resim : 8

"SOSYAL DENEY İÇİN ÇEKİLDİ"

  • Fergio House hesabından paylaşılan video ve görüntülerin profesyonel ekipler tarafından hazırlandığını söyleyen Ferhat G., "Videoların çekildiği ev kardeşim Serhat G.'nin sahibi olduğu şirket tarafından kiralanmıştır. Araçlar da kardeşime aittir. Söz konusu görüntülerde ben kesinlikle yokum. Bu içerikler eğlence, kurgu ve sosyal deney için çekilmiştir. Kazanç elde etme niyeti bulunmamaktadır" açıklamasını yaptı.

Fergio House'nin çete liderinden 'pes' dedirten ifade: Sosyal deney için çektik - Resim : 9

İYİ Parti Gençlik Kollarında 3 gözaltı İsias Otel davasının ilk duruşması başladı İsrail okulu hedef aldı! 56 kişi hayatını kaybetti TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı kaza yaptı