Fatih'te pide fırını alevlere teslim oldu! Can kaybı 5'e çıktı

İstanbul'un Fatih ilçesi 5 katlı apartmanın alt katındaki pide fırınında çıkan yangında ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan bir şahıs daha yaşamını yitirdi. Böylelikle yaşamını yitirenlerin sayısı 5'e çıktı.

İstanbul Fatih'te Silivrikapı Mahallesi Vidin Caddesi'nde yer alan bir pide fırınında önceki gece yangın meydana gelmişti. 5 katlı apartmanın alt katındaki pide fırınında çıkan yangını görenler, durumu itfaiye, sağlık ve emniyet güçlerine ihbar etmişti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edilmişti.

Yangında 4'ü ağır 6 kişi yaralanmış, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırılan 6 yaralıdan Mehmet Erboğa, Beşir Erboğa ve Mehmet Erboğa, Abdulkadir Erboğa kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetmişti. Ağır yaralı olarak hastanede tedavi gören Eyyüp Erboğ (23) da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Yangında ölenlerin sayısı 5’e yükselirken, diğer yaralının da tedavisine devam edildiği öğrenildi.

İzmir'de tünelde yangın Sivas'ta feci kaza! Ölü ve yaralılar var Suriye'den Türk balıkçı teknesine saldırı! Ordu'da seçim kutlamasında kan aktı: 1 ölü