Fatih'te İETT şoförüne baltayla saldıran şahıs kameralarda!

İstanbul Fatih'te İETT otobüs şoförü ile hafif ticari araç sahibi arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, hafif ticari aracın sahibi baltayla İETT şoförüne saldırdı. Otobüs şoförü elinden yaralanırken, olay güvenlik kameralarına yansıdı...

Olay, dün İstanbul Fatih'te bulynan Turgut Özal Millet Caddesinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Başakşehir-Taksim seferini yapan İETT'ye bağlı özel halk otobüsü şoförü Abdullah Kanşıray, hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme tartışması yaşandı.

Fatih'te İETT şoförüne baltayla saldıran şahıs kameralarda! - Resim : 1

BALTAYLA SALDIRDI

Işıklarda duran hafif ticari aracın sürücüsü aracından inerek Kanşıray'a saldırdı. Otobüs şoförü de karşılık verince, karşı taraf aracında bulunan baltayı aldı. Baltalı saldırıda Kanşıray elinden yaralandı.

Fatih'te İETT şoförüne baltayla saldıran şahıs kameralarda! - Resim : 2

ŞİKAYETÇİ OLDU

Otobüsteki yolcuların müdahalesiyle kavga son bulurken hafif ticari aracın sürücüsü olay yerinden uzaklaştı. Kanşıray ise seferini yaralı şekilde tamamladı. İETT şoförü Kanşıray, seferin ardından Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek tedavi oldu. Daha sonra polise giderek saldırgandan şikayetçi oldu.

Kaynak: İHA

'Bebek suyu' satanlara ceza Silah kaçakçılarına operasyon: Çok sayıda gözaltı var 47 gün önce kaybolmuştu! Nevrigül Alan ağaca asılı halde bulundu Uzman çavuş evinde ölü bulundu