Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e hain pusu! Cuma sonrası silahla vuruldu

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Sinan Ateş, cuma namazı sonrası pusuya düşürüldü. Ankara'nın Çukurambar semtinde motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan Ateş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e hain pusu! Cuma sonrası silahla vuruldu

Olay, saat 14.30 sıralarında Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456'ncı Sokak'ta meydana geldi. Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş ve yanındaki arkadaşı Selman Bozkurt, sokaktan motosikletle geçen kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Olay yerine gelen Sağlık ekipleri tarafından kalp masajı yapılan Ateş, daha sonra özel hastaneye kaldırıldı. Ateş, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ateş'in cenazesi, otopsi için Keçiören Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Omzundan yaralanan Selman Bozkurt'a ilk müdahale olay yerinde yapıldı.

Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Sinan Ateş'in cenazesinin yarın memleketi Bursa'da toprağa verileceği öğrenildi.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e hain pusu! Cuma sonrası silahla vuruldu - Resim : 1

ülkü ocakları sinan ateş

Kaynak: DHA

Kızını öldüren kadına müebbet Jandarmadan kaçarken bir çocuğu öldürdüler Canlı bomba eylemi hazırlığındaki Iraklı yakalandı Evcil hayvan sahipleri, dikkat!