Esenyurt'ta tekel katliamı! 2 kişinin can verdiği feci olayda 4 zanlı için istenen ceza belli oldu

Türkiye günlerce İstanbul'un Esenyurt ilçesindeki bir tekel bayisindeki vahşeti konuştu. 2 kişinin tüyler ürperten bir şekilde öldürüldüğü tekel bayideki olayda iddianame hazırlandı. 4 zanlı için ağırlaştırılmış müebbet ve çeşitli oranlarda hapis cezası istendi.

Esenyurt'ta tekel katliamı! 2 kişinin can verdiği feci olayda 4 zanlı için istenen ceza belli oldu
  • İstanbul Esenyurt'ta 2 kişinin yaşamını yitirdiği tekel bayii baskını ile ilgili iddianame hazırlandı.
  • Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan fezleke geçtiğimiz günlerde iddianame düzenlenmek üzere Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığına gönderilmişti.

Esenyurt'ta tekel katliamı! 2 kişinin can verdiği feci olayda 4 zanlı için istenen ceza belli oldu - Resim : 3

İŞTE İSTENEN CEZALAR

  • Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen iddianamede şüpheliler Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer hakkında Yunus Emre Erzen´e yönelik 'Tasarlayarak kan gütme saikiyle kasten öldürme' suçundan ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis, Batuhan Bayındır´a karşı 'Kasten öldürme' suçundan ayrı ayrı müebbet hapis cezası, Yusuf Erzen´ yönelik ise, 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan ayrı ayrı 20 yıla kadar hapis, 6136 sayılı kanuna muhalefet ve 3 kişiye karşı 'Silahla birden fazla kişi tarafından tehdit' suçlarından 11´er yıl 9´ar aya kadar hapis cezası talep edildi.
Önüne çıkan köpeğe çarpmamak için yaptığı hamle canından ediyordu Yolcu minibüsü bariyere çarptı! 15 kişi yaralandı Fahiş fiyat ve stokçuluk cezasız kalmadı Kapanan yolu açma çalışmasına katılan iş makinesi uçuruma yuvarlandı