Esenyurt'ta sokak ortasında bayıltana kadar dayak! Genç kadın şikayetçi olmadı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda, maganda Şeyhmus Dağ, sokak ortasında D.S. isimli kadını bayıltana kadar dövmüş sonrasında ise sürükleyerek araca bindirmişti. Olayla ilgili tepkiler büyürken, şiddete uğrayan kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Esenyurt'ta sokak ortasında bayıltana kadar dayak! Genç kadın şikayetçi olmadı

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan görüntülerin ardından büyük tepki çeken ve İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda Şeyhmus Dağ adlı maganda, bir kadını döverek bayılttığı ve kendisini görüntüleyen vatandaşları tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Ancak mağdur kadın D.S.'nin şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Esenyurt'ta sokak ortasında bayıltana kadar dayak! Genç kadın şikayetçi olmadı - Resim : 1

Esenyurt'ta meydana gelen olayda D.S. isimli kadının, bayılana kadar şiddet görmesi sonrasında sürüklenerek bir minibüse bindirilmesini içeren görüntülerin, sosyal medyada yayılması üzerine yakalanan saldırgan Şeyhmus Dağ'ın, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Esenyurt'ta sokak ortasında bayıltana kadar dayak! Genç kadın şikayetçi olmadı - Resim : 2

Hakkında 11 ayrı suç kaydı bulunduğu belirlenen şüpheli, Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi Büyükçekmece Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan Dağ'ın, tutuklanmasına karar verildi.

Mağdur kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kanal D'nin haberine göre kadın, saldırganlardan şikayetçi olmadı.

İstanbul Esenyurt
Kocasının gittiği masaj salonunu bastı Acil serviste silahlı saldırı! Bakımevindeki skandalda 2 tutuklama! İfadeleri akıllara durgunluk verdi Bayılana kadar dövülen kadın yaşadıklarını anlattı