Esenyurt'ta çocuğunu döven anne, "Kendi çocuğumu öldürsem bile hakkımdır"

İstanbul Esenyurt'ta vicdansız anne çocuğuna şiddet uyguladı. Uyaran komşusuna ise utanmadan "Kendi çocuğumu öldürmek hakkımdır" dedi. Çaresiz çocuğun çığlıkları ve kalpsiz annenin vahşet sözleri cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi. Emniyet güçleri ise anne G.A.'yı gözaltına aldı.

Kan donduran olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Esenyurt Piri Reis Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu bir kadın, çocuğuna şiddet uyguladı. Zavallı çocuğun çığlıklarını duyan komşu, daireye seslendi. Kadının dışarı çıkmasını bekleyen adam, "Ufacık çocuk, yapmayın. Sesi bize kadar geliyor." diyerek uyarıda bulundu.

Bunun üzerine kalpsiz anne, "Ben kendi çocuğumu öldürsem bile hakkımdır" diyerek vicdansız olduğunu beyan etti. Şiddete uğrayan çocuğun sesleri ve annenin sözleri ise yan dairede oturan komşularının kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Esenyurt'ta çocuğunu döven anne, "Kendi çocuğumu öldürsem bile hakkımdır" - Resim : 1

"BAZEN ÇOCUKLARIMLA TARTIŞIYORUZ"

Videonun sosyal medyada yayılması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ailenin bulunduğu siteye giden ekipleri anneyi ve iki çocuğunu karakola götürdü. Anne G.A suçlamaları reddederken, “Eşimi kaybettim, tek başıma iki çocuğumla yaşıyorum bazen tartışıyoruz çocuklarımla” dediği öğrenildi. Annenin ifadesinin alınmasına devam edildiği öğrenildi.

"VİCDANEN RAHATSIZ OLDUK"

Yaşanan olayı cep telefonuna kaydeden komşu Ömer Şentürk ise, “Videoyu sosyal medyada paylaşan benim. İki yıldır devam ediyor bu olay. Konu ile alakalı yetkili mercilere bulunduk. Olayın bu şekilde olması bizleri de üzdü, küçücük bir çocuk. Vicdanen rahatsız olduğumuz için böyle bir yola başvurduk. İki yıldır bu sesleri duyuyoruz, annesi çocuklara şiddet uyguluyor. Bugün ise gelen seslerden sözlü ve fiziki bir şiddetin yine olabileceğini düşündük ve telefonu açarak yaşananları kaydettik” dedi.

Esenyurt'ta çocuğunu döven anne, "Kendi çocuğumu öldürsem bile hakkımdır" - Resim : 2

Kaynak: İHA

İstanbul Esenyurt
Para isterken gelin arabasının altında kalma anı kamerada Eşini ve çocuğunu katletti! Boş yolu paylaşamadılar Eski eşini sokak ortasında öldürdü