Esenler'de trafik kazasına işlem yapan polis memuruna araba çarptı! 1 ölü 1 yaralı

Esenler'de gerçekleşen trafik kazasına işlem yapan emniyet aracına o anda yoldan geçen otomobilin çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 polis memuru yaralandı.

TEM Otoyolu Esenler mevkisinde Edirne istikametinde seyreden 43 yaşındaki Ferdi Ağdaş yönetimindeki 34 KRN 29 plakalı otomobil tek taraflı kaza yaptı.

Esenler'de trafik kazasına işlem yapan polis memuruna araba çarptı! 1 ölü 1 yaralı - Resim : 1

Olay yerine sevk edilen emniyet görevlilerinin kaza işlemlerini yaptığı sırada aynı yönde seyreden Berivan Y'nin kullandığı 34 ALD 682 plakalı otomobil, ilk olarak Ağdaş'ın aracına daha sonra polis ekibinin aracına çarptı.

Esenler'de trafik kazasına işlem yapan polis memuruna araba çarptı! 1 ölü 1 yaralı - Resim : 2

Yaralanan Ağdaş ve bir polis memuru hastaneye kaldırıldı. Ferdi Ağdaş, hastanede hayatını kaybederken polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Esenler'de trafik kazasına işlem yapan polis memuruna araba çarptı! 1 ölü 1 yaralı - Resim : 3
Kazanın ardından 34 ALD 682 plakalı otomobilin sürücüsü Berivan Y. olay yerinden kaçtı, otomobilde bulunan bir kadın ise gözaltına alındı.

Esenler'de trafik kazasına işlem yapan polis memuruna araba çarptı! 1 ölü 1 yaralı - Resim : 4
Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan TEM Otoyolu Edirne istikameti, ekiplerin çalışmalarını tamamlamalarının ardından yeniden açıldı.

Kaynak: AA

Kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrildi Çocuğun ölümüne neden olan köpeğin sahibi tutuklandı Mine'yi öldürdüğünü itiraf eden Mithat Kocadağ tutuklandı 6 yaşındaki çocuk arazide ölü bulundu