Erzurum'un Tortum ilçesinde 'Ölüm kavşağı' olarak adlandırılan yerde yeni kaza: 10 yılda 50 kişi hayatını kaybetti

Erzurum'un Tortum ilçesinde 'Ölüm kavşağı' olarak adlandırılan yerde düzenli olarak meydana gelen kazalarda onlarca kişi hayatını kaybetti. Son olarak ise freni patlayan tır, yan yatarak 50 metre sürüklendi, sürücü kazada ağır yaralandı.

Erzurum'un Tortum ilçesinde 'Ölüm kavşağı' olarak adlandırılan yerde yeni kaza: 10 yılda 50 kişi hayatını kaybetti

Aksu Kapı Kavşağı'nda Azerbaycan’dan Mersin’e plastik ham maddesi götüren Azerbaycan uyruklu Adil Mirzayev yönetimindeki tır, Tortum ilçesi Aksu Mahallesi önünde yan yatarak 50 metre sürüklendi.

Kazada ağır yaralanan tır şoförü Adil Mirzayev, 112 ambulans ile Erzurum’a götürüldü. Kaza sonrası, tır üzerinde yüklü plastik ham maddesi çevreye saçıldı.

Erzurum'un Tortum ilçesinde 'Ölüm kavşağı' olarak adlandırılan yerde yeni kaza: 10 yılda 50 kişi hayatını kaybetti - Resim : 1

10 YILDA 50 KİŞİ ÖLDÜ
Tortum Jandarma Trafik ve Asayiş ekipleri, güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını sağladı.

Tortum'da 10 yılda yaklaşık 50 kişi hayatını kaybettiği için 'ölüm kavşağı' olarak nitelendirilen kavşak için bölge halkı duruma çözüm bulunmasını istedi.

Kaynak: AA

İstanbul'da yangın paniği! Ekipler müdahale ediyor Zift tankı patladı! Ardahan'da dehşet veren olay Deniz'de çıkan hortum kameralara yansıdı Şanlıurfa'da dehşet! Eline tüfek aldı okulu bastı