Erzurum'da genç kızların o hareketi herkesi şaşkına çevirdi! Burada dayağı yiyip eve gideceksin...

Erzurum'da boş bir binada kameralara yansıyan görüntüler adeta pes dedirtti. Biri 13 diğeri ise 14 yaşında olan İ.D. ile Ç.D. isimli genç kızlar bilinmeyen bir sebeple kavgaya tutuştu. Erkek arkadaş meselesi nedeniyle çıkan kavgaya müdahale etmek isteyenlere kızlardan biri tehditler savurdu.

Erzurum'da genç kızların o hareketi herkesi şaşkına çevirdi! Burada dayağı yiyip eve gideceksin...

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'un Yakutiye ilçesi Ömer Nasuhi Bilmen Mahallesi'nde meydana gelen ve saniye saniye kaydedilen bir kavga görenleri adeta şoke etti.

Yaşları 13-14 arasında olan iki genç kız iddiaya göre erkek arkadaş meselesi nedeniyle bir süredir tartışıyorlardı. Tartışmanın dinmemesi üzerine isimleri İ.D. ve Ç.D. olan iki kız bu sefer de kozlarını boş bir binada paylaştılar.

Erzurum'da genç kızların o hareketi herkesi şaşkına çevirdi! Burada dayağı yiyip eve gideceksin... - Resim : 1

7. sınıf öğrencisi olan İ.D. arkadaşlarını da alarak Ç.D. isimli kıza saldırmaya başladı. Bir süre darbedilen genç kız "Burada dayağı yiyip eve gideceksin" gibi sözlerle tehdit edildi.

ÇOLUK, ÇOCUKSUN BÜYÜ DE GEL, TAMAM MI?
İ.D.'ye tokat atıp, sürükleyen Ç.D., "Çoluk, çocuksun. Büyü de gel, tamam mı? Burada dayağı yiyip eve gideceksin. Bunu biliyor musun? Tamam şimdi öğrenmiş oldun değil mi?" dedi. Ç.D., İ.D.'yi kurtarmak isteyen arkadaşlarına da "Hayır, tutmayacaksın" diyerek tepki gösterdi. Bir erkek öğrencinin cep telefonu ile çektiği görüntüler sosyal medyadan paylaşıldı.