Erzincan'da topunu almak için ağaca çıkan çocuk mahsur kaldı! Yardımına itfaiye ekipleri koştu

Erzincan'da okul bahçesinde arkadaşlarıyla oynarken dala takılan topu almak için çıktığı ağaçta mahsur kalan Ali isimli çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Erzincan'da topunu almak için ağaca çıkan çocuk mahsur kaldı! Yardımına itfaiye ekipleri koştu

Olay, sabah saatlerinde İnönü Mahallesi'ndeki Zeki Müşir Paşa İlk ve Ortaokulu'nda meydana geldi. Okul bahçesinde arkadaşlarıyla oynayan 8'inci sınıf öğrencisi Ali isimli çocuk, dala takılan topu almak için ağaca tırmandı.

Erzincan'da topunu almak için ağaca çıkan çocuk mahsur kaldı! Yardımına itfaiye ekipleri koştu - Resim : 1Ali topu aldı ancak inemedi. Bunun üzerine okul görevlileri, durumu Erzincan Belediyesi itfaiye ekiplerine bildirdi.

Erzincan'da topunu almak için ağaca çıkan çocuk mahsur kaldı! Yardımına itfaiye ekipleri koştu - Resim : 2Tedbir amaçlı bölgeye gelen sağlık ekipleri ise bir süre ağaçtaki çocukla konuştu.

Erzincan'da topunu almak için ağaca çıkan çocuk mahsur kaldı! Yardımına itfaiye ekipleri koştu - Resim : 3İtfaiye ekibi, sepetli araçla bulunduğu yere ulaştığı çocuğu indirdi. 

Erzincan'da topunu almak için ağaca çıkan çocuk mahsur kaldı! Yardımına itfaiye ekipleri koştu - Resim : 4

Kaynak: DHA

Erzincan
Van'da kilolarca uyuşturucu ele geçirildi Depremde ailesinden kalan tek evladını öldürüp intihar etti Zonguldak'ta katliam gibi kaza 3 ilde Adnan Oktar yapılanmasına operasyon