Genç hemşirenin şüpheli intiharı soru işaretlerini beraberinde getirdi

Aksaray'da, Atatürk Bulvarı'ndaki bir rezidansın 7. katında meydana gelen trajik olay, şehri derinden sarsarken, soru işaretleri de beraberinde getirdi. İddialara göre, Aksaray Özel İnova Hastanesi'nde hemşire olan Saliha Tuncel(25), erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen, uzman doktor H.İ.A.'nın dairesinin balkonundan atlayarak hayatını kaybetti. Olayın intihar olup olmadığı henüz kesinlik kazanmamışken, adli makamların olayı aydınlatmak amacıyla titizlikle çalıştığı belirtildi.

Genç hemşirenin şüpheli intiharı soru işaretlerini beraberinde getirdi

Aksaray'ın Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan Atatürk Bulvarı'ndaki Yıldırım Rezidans'ın 7. katında bugün sabah erken saatlerde gerçekleşen olay, şaşkınlık ve üzüntüyle karşılandı. Özel İnova Hastanesi'nde yeni doğan yoğun bakım servisinde görev yapan 25 yaşındaki hemşire Saliha Tuncel, iddiaya göre erkek arkadaşı olan ve aynı hastanede uzman doktor olarak çalışan H.İ.A.'nın 7. katındaki dairesinin balkonundan kendini aşağıya atarak hayatına son verdi.

GENÇ HEMŞİRE HAYATINI KAYBETTİ
Çevrede bulunan vatandaşların hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde bulunan genç hemşireye yapılan ilk müdahalede hayatını kaybettiği belirlendi.

Polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaparken, tanıkların ifadelerine başvurdu. Hemşirenin cansız bedeni, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Genç hemşirenin şüpheli intiharı soru işaretlerini beraberinde getirdi - Resim : 1

BABASI, KIZININ ÖLÜMÜNÜ ŞÜPHELİ BULUYOR
Acı haberi alır almaz Niğde'den Aksaray'a gelen Saliha Tuncel'in babası Salim Tuncel, kızının cenazesini almak üzere harekete geçti. Babası, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hastanede bir olay yaşanmış. Tam olarak ben de bilmiyorum. Çocuğum aklı başında bir çocuk. Kendini atacak yapıda bir çocuk da değil. 7. kattan hangi cesaretle kim atlar?" şeklinde konuştu.

POLİSLER, ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ AYDINLATMAK İÇİN TİTİZLİKLE ÇALIŞIYOR
Olayın şüpheli bir şekilde gerçekleşmesi ve ailesinin çelişkili açıklamaları, polis ekiplerinin soruşturmayı derinleştirmesine neden oldu. Hemşirenin intihar mı, yoksa başka bir nedenle mi hayatına son verdiği henüz netlik kazanmamışken, adli makamların olayı aydınlatmak için çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Okulda dehşet! Telefonunun alınmasına sinirlendi yatakhaneyi yaktı Hayvanat bahçesinde facia! Aslan saldırısına uğradılar 'Yan bakma' yüzünden kafa attığı adam öldü Maltepe'de feci kaza! İBB çalışanları hayatlarını kaybetti