Erkek arkadaşı mesajına dönmeyince yüksek gerilim hattı direğine çıktı!

Samsun'da bir genç kız erkek arkadaşına mesaj attı. Sevgilisi mesaja dönmeyince küplere binen kız, yüksek gerilim hattı direğine çıktı. Polis ekipleri genç kadını ikna etmek için ecel terleri döktü.

Olay Samsun'un Canik ilçesinde meydana geldi. Bir genç kız (A.Y.), erkek arkadaşının (H.S.) mesajına geri dönmemesi üzerine çok sinirlendi. Çevrede bulunan 40 metrelik yüksek gerilim hattına tırmanan kız görenleri hayrete düşürdü.

Erkek arkadaşı mesajına dönmeyince yüksek gerilim hattı direğine çıktı! - Resim : 1

ERKEK ARKADAŞIM GELSİN!

İhbar üzerine bölgeye, polis, itfaiye ve sağlık ile Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ ekipleri sevk edildi. Yüksek gerilim hattındaki elektrik akımının kesilmesinin ardından polis, genç kızdan inmesini istedi. A.Y. ise erkek arkadaşının getirilmesini talep etti. H.S’nin polis aracıyla getirilmesinin ardından genç kız inmeye çalıştı ancak başaramadı. Bunun üzerine polis anons yaparak A.Y’ye olduğu yerde kalması uyarısında bulundu ve itfaiyenin kendisini kurtaracağını söyledi.

Erkek arkadaşı mesajına dönmeyince yüksek gerilim hattı direğine çıktı! - Resim : 2

GENÇ KIZ KURTARILDI

Ekiplerin yaklaşık bir saatlik çalışması sonucu genç kız, itfaiye aracı merdiveniyle indirildi. Kurtarılan genç kız, erkek arkadaşına sarıldı.

A.Y. ve H.S, daha sonra ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İHA

İstanbul'u sel aldı! Valilik 769 olayın meydana geldiğini duyurdu FETÖ'ye transfer operasyonu İki belediye binasına rüşvet operasyonu Ankara'da doğal gaz patlaması! 1 kişi hayatını kaybetti