'Erdoğan sayesinde' etiketleriyle viral olan tasarımcı gözaltına alındı

Eleştirel görsel tasarımlar yapan ve son olarak marketlerde viral olan 'Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde' etiketlerini tasarlayıp sosyal medya hesaplarından paylaşan Mahir Akkoyun gözaltına alındı.

'Erdoğan sayesinde' etiketleriyle viral olan tasarımcı gözaltına alındı

Geçtiğimiz günlerde marketlerde ürünlerin üzerine 'Erdoğan sayesinde' yazılı etiketler yapıştırılmış, birçok kullanıcı sosyal medyadan bu ürünlerin fotoğraflarını paylaşmıştı.

Marketlerde artan fiyatlara dikkat çekmek için dolaşıma sokulan etiketlerin tasarımcısı Mahir Akkoyun gözaltına alındı. Gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran tasarımcı, İzmir’de gözaltına alındığını Konak güvenlik şubeye götürüldüğünü yazdı.

SERBEST BIRAKILDI
Gözaltına alınması sosyal medyada büyük tepki yaratan Akkoyun, saatler sonra serbest bırakıldı. Genç tasarımcıya adli kontrol şartı veya yurt dışı yasağı uygulanmadı.

'Erdoğan sayesinde' etiketleriyle viral olan tasarımcı gözaltına alındı - Resim : 1

'Erdoğan sayesinde' etiketleriyle viral olan tasarımcı gözaltına alındı - Resim : 2

'Erdoğan sayesinde' etiketleriyle viral olan tasarımcı gözaltına alındı - Resim : 3

'Erdoğan sayesinde' etiketleriyle viral olan tasarımcı gözaltına alındı - Resim : 4

Sevgilisiyle kavga etti kendini kayalıklardan attı! "Seni hiç aldatmadım" İzmir'de kan donduran taciz! Babası ıslanmasın diye taksiye bindirdi! Kız çocuğuna tecavüz Müezzine tekme ve yumruklu darp kamerada Alev alan tırın içerisinde bulunan şoför hayatını kaybetti