Elazığ'da icra yolu ile evi boşaltan kiracı mahallede terör estirdi

Elazığ Merkez Ataşehir Mahallesi'nde evden icra yolu ile çıkarılan C.U., evi boşalttıktan sonra mahalleye geri dönüp ev sahibi ile tartışmaya başladı. Tartışma sonucu ev sahibinin oğlunu darbederek, mahallede havaya iki el ateş eden şüpheli, polis ekipleri tarafından aranıyor.

Elazığ'da icra yolu ile evi boşaltan kiracı mahallede terör estirdi

Elazığ'da icra yolu ile evi boşaltan kiracı, mahalleye gelerek havaya silahla ateş etti. Ev sahibinin oğlunu darbeden şüpheli, kaçarken silahını olay yerinde düşürdü. Şahsı yakalama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

Elazığ'da icra yolu ile evi boşaltan kiracı mahallede terör estirdi - Resim : 1

Olay, Elazığ Merkez Ataşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evi icra yolu ile boşaltan C.U., mahalleye gelerek ev sahibi ile tartışmaya başladı. Ardından silahla havaya 2 el ateş eden şahıs, ev sahibinin oğlu M.S.'yi de darbetti.

Elazığ'da icra yolu ile evi boşaltan kiracı mahallede terör estirdi - Resim : 2

Şüpheli, olay yerinden kaçarken silahını da yere düşürdü. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Darbedilen kişi ise yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Elazığ'da icra yolu ile evi boşaltan kiracı mahallede terör estirdi - Resim : 3

Olay yerinde inceleme yapan Elazığ Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli C.U.'nun yakalanması için çalışma başlattı.

Kayıp işçinin cesedine ulaşıldı Yılbaşı öncesi sahte içki operasyonu 20 milyon TL'lik vurguna polis operasyonu Esenyurt'ta 8 kişi tarafından darbedilip öldürüldü