Elazığ'da açık cezaevinde kan donduran olay! Tel örgüyü kesip mahkuma kurşun yağdırdılar

Elazığ'da suç dosyası kabarık 5 kişi, iddiaya göre Elazığ açık cezaevindeki mahkumlardan birinden intikam almak için hain bir plan devreye soktu. Şahıslar gece yarısı cezaevine geldi, tel örgüyü keserek cezaevi bahçesine; oradan da B-5 koğuşuna girdi ve 30 ayrı suçtan kaydı bulunan bir mahkuma mermi yağdırdı.

Elazığ'da açık cezaevinde kan donduran olay! Tel örgüyü kesip mahkuma kurşun yağdırdılar
  • Elazığ Kapalı Cezaevi yakınında yer alan açık cezaevinde yaşandığı öne sürülen bir olay insanın kanını donduracak cinsten.

TEL ÖRGÜLERİ KESİP CEZAEVİNE GİRDİLER

  • Gece saatlerinde cezaevinin önüne araçla gelen suç dosyaları epey kabarık 5 kişinin tel örgüleri kestikten sonra cezaevi bahçesine oradan koğuşlara kadar girdikleri ve 30'a yakın suç kaydı bulunan bir mahkumu kurşun yağmuruna tuttukları iddia edildi.

Elazığ'da açık cezaevinde kan donduran olay! Tel örgüyü kesip mahkuma kurşun yağdırdılar - Resim : 1

5 ŞÜPHELİ KISKIVRAK YAKALANDI

  • Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün haberine göre B-5 koğuşunda gerçekleşen tabanca ile yaralama olayının ardından hemen soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, cezaevinin güvenlik kameralarında yapılan incelemelerde şahısların kimliklerinin tespit edildiği ve kısa süre içinde 5 şüphelinin de yakalandığı aktarıldı.

Elazığ'da açık cezaevinde kan donduran olay! Tel örgüyü kesip mahkuma kurşun yağdırdılar - Resim : 2

İNTİKAM İÇİN KURŞUN YAĞDIRMIŞ

  • Cezaevindeki mahkumu vuran 15 suç kayıtlı 24 yaşındaki Musa Orhan'ın 23 Haziran 2024 tarihinde Elazığ Olgunlar Mahallesi'nde meydana gelen ateşli silahla kasten öldürme olayının intikamını almak amacıyla eylemi gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

 Elazığ'da açık cezaevinde kan donduran olay! Tel örgüyü kesip mahkuma kurşun yağdırdılar - Resim : 3

5. kattan atlamak istedi! Polis ekipleri ikna etti Van'da savaş meydanlarını andıran arazi kavgası İşe giderken TIR'ın altında kalıp öldü İzmir'de 'Seçil Erzan'ın ifadesine ulaşıldı: Borçlarım vardı...