Daha İkbal ve Ayşenur'un acısı geçmeden bir kadına şiddet vakası daha! Bu kez adres Esenler

Türkiye, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i 19 yaşındaki Semih Çelik tarafından canice katledilmesinin acısı yaşarken Esenler'de bir kişi, ailesiyle birlikte kız arkadaşını otoyol kenarında darp etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

  • İstanbul Esenler'de bir kişi, ailesiyle birlikte kız arkadaşını otoyol kenarında darbetti. Çevredekilerin tepkisine aldırmış etmeyen sevgili ve ailesi bir süre sonra araçlarına binerek uzaklaştı.

Daha İkbal ve Ayşenur'un acısı geçmeden bir kadına şiddet vakası daha! Bu kez adres Esenler - Resim : 1

  • Olay, dün saat 18.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi O-3 otoyolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, bir kişi ailesiyle birlikte kız arkadaşını otoyol kenarında darbetmeye başladı.

Daha İkbal ve Ayşenur'un acısı geçmeden bir kadına şiddet vakası daha! Bu kez adres Esenler - Resim : 2

KİMSEYE ALDIRIŞ ETMEDİLER

  • Çevredekilerin tepkisine aldırış etmeyen saldırganlar darbetmeye devam etti.
  • Kısa süre sonra kadını 41 AOJ 723 plakalı otomobile bindiren saldırgan, araç içerisinde kadını darbetmeye devam ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı.
  • O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Daha İkbal ve Ayşenur'un acısı geçmeden bir kadına şiddet vakası daha! Bu kez adres Esenler - Resim : 3

2 KADIN VAHŞİCE KATLEDİLMİŞTİ

  • Önceki gün, 19 yaşındaki Semih Çelik'in İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katledip surlardan atlayarak intihar etmesinin yankıları sürerken gelen bu görüntüler pes dedirtti.

Kaynak: DHA

Afyonkarahisar'daki üzücü kaza Terör örgütü üyesi firari yakalandı "Kalabalığa doğru yürürken kızımın kafasını gördüm" 'Ceviz' kavgası ortalığı karıştırdı