Çöpte bulunan parçalanmış cesedin başı beyaz kovada mıydı?

İstanbul Pendik'te, parçalara ayrılarak birden fazla çöp konteynerine atılan ceset soruşturmasında oklar, güvenlik kamerasına elindeki beyaz kovayla yansıyan şahsa çevrildi. Cesedin başı, görüntülere yansıyan adamın kovayı boşalttığı konteynerde bulundu.

Çöpte bulunan parçalanmış cesedin başı beyaz kovada mıydı?
  • Pendik'te geçtiğimiz gün birden fazla çöp konteynerinde parçalara ayrılmış cesedi bulunan kişinin 79 yaşındaki Nihat Salih olduğu ortaya çıkmış, olayla ilgili B.D. isimli bir kişi gözaltına alınmıştı.
  • Gözaltına alınan B.D.'nin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüsünde, cesedin bulunduğu konteynerine bir şeyler attığı ve ardından elindeki beyaz kovayı yeşillik alana fırlattığı tespit edildi.
  • Şahsın kovayı boşalttığı konteynerin ise cesedin kafasının bulunduğu konteyner olduğu ortaya çıktı.
  • İpuçlarını birleştiren emniyet birimleri kovayı, incelenmesi için Kriminal Şube Müdürlüğü’ne gönderdi.

Çöpte bulunan parçalanmış cesedin başı beyaz kovada mıydı? - Resim : 1

BEYAZ KOVADA DNA İNCELEMESİ

  • Beyaz kovayla birlikte çöp konteynerinde bulunan kanlı battaniye ve öldürülen Nihat Salih’in başında bulunan takke de incelemeye alınacak.

  • Beyaz kovada, maktul Nihat Salih’in DNA’sının olup olmadığı incelenecek. Takke ve kanlı battaniyede ise şüpheli B.D.’nin izleri aranacak.

Kaynak: Ajanslar

Soba imalathanesinde yangın Milletvekilinin otomobilinin de karıştığı kazada ölü ve yaralılar var Evlat dehşeti: Anne ve babasını öldürüp intihar etti Baraja giren 14 yaşındaki çocuk boğularak öldü