Çekmeköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü! 'Daha önce de 3 kaza oldu'

İstanbul Çekmeköy'de aracın direksiyon kontrolünü kaybeden kadın sürücü bina boşluğuna düştü. Kaza sebebiyle otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Kaza, İstanbul'un Çekmeköy ilçesi Sultançiftliği Mahallesi'nde saat 14.30 sularında gerçekleşti. İddiaya göre Koru Sokak üzerinde hareket halinde olan 16 NCE 34 plakalı Nissan marka aracın sürücüsü Halime Esra Çelik, direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu sokak bitimindeki beş katlı bir apartmanın boşluğuna düştü.

Çekmeköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü! 'Daha önce de 3 kaza oldu' - Resim : 1

SÜRÜCÜ YARALANDI

Kazada otomobil yan yatarken, sürücü Çelik yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, yaklaşık 10 metre yükseklikteki apartman boşluğuna düşen otomobil, çekici yardımı ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Kazada apartmanda ve otomobilde hasar oluştu.

Çekmeköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü! 'Daha önce de 3 kaza oldu' - Resim : 2

Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, polis ekipleri kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Çekmeköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü! 'Daha önce de 3 kaza oldu' - Resim : 3

"HAFRİYAT KAMYONU BURADAN GEÇERKEN MICIR DÖKMÜŞ"

Olay hakkında konuşan apartman sakini Rabia Kılıç, "Hafriyat kamyonu buradan geçerken mıcır dökmüş. Arabalar buradan gelip giderken kayıyor. Geçen sefer ben de kayacaktım. Bugün de bir hanımefendi kayıp buradan düşmüş. Bu 3-4 seferdir oluyor" dedi.

Çekmeköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü! 'Daha önce de 3 kaza oldu' - Resim : 4

"DAHA ÖNCE DE 3 KEZ DAHA KAZA OLDU"

Levent Deveci, "Kadın sürücü galiba geri geri gelirken kaydı. Hafriyat kamyonları çakıl dökmüş muhtemelen ondan kaynaklandı. Daha önce de 3 kez daha kaza oldu. Bir tanesi binanın gövdesine girdi asılı kaldı" diye konuştu.

Çekmeköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü! 'Daha önce de 3 kaza oldu' - Resim : 5

Çekmeköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü! 'Daha önce de 3 kaza oldu' - Resim : 6

Çekmeköy'de otomobil apartman boşluğuna düştü! 'Daha önce de 3 kaza oldu' - Resim : 7

Liberya bayraklı gemiye Yalova'da ceza kesildi Konya'da hareket halindeki kamyona binmek isterken ezilerek can verdi! O anlar kamerada Kedi için çatışma çıktı! Yoldan geçen kurye vuruldu Kenevir serasına dalan koyunların yürüyüşü viral oldu!