Cami tuvaletindeki sabunluğu çalıp lüks aracıyla kaçtı

Amasya’nın Suluova ilçesinde caminin tuvaletine giren bir şahıs sabunluğu çaldı. Yıkadığı sabunluğu beline sokup son model otomobille uzaklaşan şahsın pes dedirten o anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Amasya'nı Suluova ilçesindeki Toki Camii'nde şoke eden bir hırsızlık olayı meydana geldi.

YIKAYIP BELİNE SOKTU

Caminin tuvaletine giren bir şahıs ellerini temizledi. Bir süre dolaştıktan sonra gözüne kestirdiği sabunluğun dışını yıkadı. Sonra da sabunluğu beline sokup üstünü elbisesiyle kapattı.

Cami tuvaletindeki sabunluğu çalıp lüks aracıyla kaçtı - Resim : 1

LÜKS OTOMOBİLİNE BİNİP GİTTİ

Dışarı çıkan şahıs, son model otomobile binerek uzaklaştı. Cami ve çevresinin 24 saat kamerayla izlendiğinin belirtildiği levhayı da fark etmeyen şahsın o anları saniye saniye kaydedildi.

Cami tuvaletindeki sabunluğu çalıp lüks aracıyla kaçtı - Resim : 2

"DİYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUM"

Şeker Mahallesi Muhtarı Ömer Ceylan, görüntüleri şaşkınlıkla izlediklerini belirtti. Cami cemaatinden Fatih Yağcı ise, “Diyecek bir şey bulamıyorum. Hırsızlık zaten çirkin bir iş. Bir de camiden olduğunda sözün bittiği yerdeyiz. Şaşkınız. Biz ne hale geldik böyle” diye konuştu.

Cami tuvaletindeki sabunluğu çalıp lüks aracıyla kaçtı - Resim : 3

Kaynak: İHA

Horoz dövüştürüp, bahis oynayan 15 kişiye 96 bin TL ceza Şehir eşkıyaları trafikte bebekli aileye kabusu yaşattı Köpek gezdirir gibi gezdirmiş Konuşmak için dışarı çağırdığı eşini tabancayla öldürdü