Burun estetiği ameliyatı olmak için bıçak altına yatan Gülşen Emek hayatının kabusunu yaşadı! "Psikolojim bozuldu, her gün ağlıyorum"

Son günlerde artan estetik operasyonları faciasına bir yenisi daha eklendi! Burnunu beğenmeyen ve estetik operasyon geçirmek isteyen Gülşen Emek, geçirdiği operasyon sonrasında hayatının kabusunu yaşadı. Burun delikleri dikilen Emek, aynaya baktığında şok üstüne şok yaşadı.

Burun estetiği ameliyatı olmak için bıçak altına yatan Gülşen Emek hayatının kabusunu yaşadı! "Psikolojim bozuldu, her gün ağlıyorum"

Burnunu güzelleştirmek için bıçak altına yatan kadının hayatın şokunu yaşadı. Özel hastaneye gidip estetik ameliyat olan kadın operasyon sonrasında hayal ettiği burnu görmek isterken büyük bir şok yaşadı. O doktor, burnu dikleştirmek yerine inanılır gibi değil ama burun deliklerini dikmişti.

Burun estetiği ameliyatı olmak için bıçak altına yatan Gülşen Emek hayatının kabusunu yaşadı! "Psikolojim bozuldu, her gün ağlıyorum" - Resim : 1Durumun düzeltilmesi için aynı yerde ikinci kez ameliyat olan kadının bir burun deliği açıldı, diğeri kapatıldı. Soluğu savcılıkta alan kadın, kendisini ameliyat edenin cerrah değil, Kulak-Burun-Boğaz doktoru olduğunu öğrenince bir şok daha yaşadı.

Burun estetiği ameliyatı olmak için bıçak altına yatan Gülşen Emek hayatının kabusunu yaşadı! "Psikolojim bozuldu, her gün ağlıyorum" - Resim : 2Çünkü soruşturmada onu ameliyat yapan doktorun cerrah değil Kırşehir'de Kulak-Burun-Boğaz uzmanı olduğu ortaya çıktı. Mağdur olan kadın, hem hastane hem de doktordan şikayetçi ve davacı olduğunu ifade etti.

Burun estetiği ameliyatı olmak için bıçak altına yatan Gülşen Emek hayatının kabusunu yaşadı! "Psikolojim bozuldu, her gün ağlıyorum" - Resim : 3

"PSİKOLOJİM BOZULDU, HER GÜN AĞLIYORUM"

Show Haber'in haberine göre yaşadıklarını anlatan kadın şunları ifade etti:

"Birinci ameliyatımda her iki burun deliklerimi kapattı. İkinci ameliyatta bir tanesini açtı, bir tanesini kapattı. Psikolojim bozuldu, her gün ağlıyorum. Eski fotoğraflarıma bakıyorum, şimdiki halime bakıyorum diyorum ki ben ne yaptım. Ben dik bir burun istiyordum. Adam beni bu hale getirdi. 11 bin TL istedi, parasını verdim, ertesi gün ameliyata girdim. Doktor Bey, 'Deliklerim kapalı, burnum yamuk' dedim. 'Yok, şişkinlik var' dediler. Çok kötü hissediyorum kendimi. Bir yere gidince millet bana bakıyor; 'ne olmuş sana, ne bu hal' diye soruyorlar. Orada oturup ağlayarak çıkıp evime geliyorum."

Burun estetiği ameliyatı olmak için bıçak altına yatan Gülşen Emek hayatının kabusunu yaşadı! "Psikolojim bozuldu, her gün ağlıyorum" - Resim : 4
 

Fedakar anne oğlu için kaputa atladı Başörtüsü baskı makinesine takıldı! Genç kız hayatını kaybetti Gabon uyruklu genç kızın şüpheli ölümü davasında 5 kişi gözaltına alındı Temizlik ürünlerine dikkat! Adeta bomba gibi patladı