Bursa'da olaylı gece! Polisten kaçan aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da gece yarısı polis çevirmesinden kaçan bir aracın karıştığı kaza sonucu olay yerine gelen sağlık ekipleri 1 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. 4 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da olaylı gece! Polisten kaçan aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Bursa'da, polisten kaçarken park halindeki minibüse çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Osmangazi ilçesi Gençosman Kavşağı'ndaki uygulama noktasına, 16 LV 796 plakalı otomobille gelen sürücü T.A, "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya başlayınca polis ekiplerince takibi alındı.

Bursa'da olaylı gece! Polisten kaçan aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 1

Kent merkezinde yaklaşık 5 kilometre süren kovalamaca sonrası Yıldırım ilçesi 152 Evler Mahallesi Eğitim Caddesi'ne ulaşan otomobil, park halindeki 16 SST 68 plakalı minibüse çarptı.

Bursa'da olaylı gece! Polisten kaçan aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 2

Kazada, otomobilde sıkışan sürücü T.A, E.K, O.T, H.Y. ve Ertan Kara (28) yaralandı. Bu kişiler, olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkartıldı.

Sağlık ekipleri, durumu ağır olan Kara'ya kurtarma çalışmaları sırasında hem araçta hem de çıkartıldıktan sonra kalp masajı yaptı.

Bursa'da olaylı gece! Polisten kaçan aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 3

Yaralılar daha sonra Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çekirge Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye sevk edildi.

Ertan Kara, özel hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavisi sürüyor.

Bursa'da olaylı gece! Polisten kaçan aracın karıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti - Resim : 4

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Rami Kütüphanesi yarın açılıyor! Tören Cumhurbaşkanı Erdoğan katılacak Bursa'da denizde kadın cesedi bulundu 1949 yapımı kara tren Kırklareli Millet Bahçesi'nde sergilenecek Şebnem Korur Fincancı için karar günü