Bursa'da korkunç cinayet! Otomobille seyir halindeyken arkadaşını canice katletti

Bursa’da kan donduran bir cinayet işlendi. Lüks otomobiliyle seyir halinde olan 40 yaşındaki Mustafa Ekşi, aynı otomobilde bulunan arkadaşı tarafından boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Olay yerinden kaçan cinayet zanlısını arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'da korkunç cinayet! Otomobille seyir halindeyken arkadaşını canice katletti

Sabah'ın haberine göre, Ankara yolunda yanındaki arkadaşıyla birlikte otomobille seyreden Mustafa Ekşi ile arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

SEYİR HALİNDEYKEN CANİCE KATLETTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine arkadaşı tarafından önce kolundan ardında da boğazından bıçaklanan Ekşi can havliyle otomobili durdurdu. Kendini araçtan dışarıya atan Ekşi, binlerce kişinin alışveriş yaptığı kent meydanı yakınlarında çevredekilerden yardım istedi.

Arkadaşı tarafından katledilen 40 yaşındaki Mustafa Ekşi
Katledilen 40 yaşındaki Mustafa Ekşi

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Diğer sürücüler ve çevredeki esnaf, yoğun kanaması olan Mustafa Ekşi'ye müdahale etti. Kanamasını durdurmaya çalışan vatandaşlar, diğer yandan da durumu 112'ye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı Mustafa Ekşi'yi hastaneye kaldırdı. Ekşi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Bursa'da korkunç cinayet! Otomobille seyir halindeyken arkadaşını canice katletti - Resim : 2

POLİS ZANLININ PEŞİNE DÜŞTÜ

Yaşanan korkunç cinayetin ardından bölgeyi ablukaya alan Bursa polisi, çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına alırken, görgü tanıklarının da ifadelerine başvurdu. Olay yerinden kaçan cinayet zanlısını arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul'da aile katliamı! Otelin havuzunda ceset bulundu Kavga ettikten sonra evini ve motosikletini yaktı İstek şarkı cinayetinde karar çıktı