Bursa'da komşusunu öldüren firari 'küfür ettiği için' dedi

Bursa Gemlik'te çiftçi olan Sinan Şap'ı, zeytinliğin içerisinde silahla vurarak öldüren Erhun Marangoz, bugün teslim oldu. Marangoz, ifadesinde gelen küfürler üzerine Şap’la tartıştığını ve darbedildiği için cinayeti işlediğini öne sürdü. 56 yaşındaki Marangoz, tutuklandı

Bursa'da komşusunu öldüren firari 'küfür ettiği için' dedi
  • Bursa'da çiftçi Sinan Şap'ı öldüren Erhun Marangoz, verdiği ifadede küfür ettiği ve darbedildiği için cinayeti işlediğini belirtti.
  • Çiftçilikle uğraşan Sinan Şap ile Erhun Marangoz arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Marangoz’un tabancasından çıkan kurşun Sinan Şap’a isabet etti. Şap’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
  • 2 gün boyunca kaçan Marangoz, bugün Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek teslim oldu.
  • Marangoz, ilk ifadesinde, "Küfürlü konuşmayın, burada kadın işçiler de var diye uyardım. Ters yanıt verip bana hakaret eden Sinan Şap, ardından da beni darbetti. Zeytinlikte çalışan işçileri, ilçeye bıraktıktan sonra zeytinliğime geri döndüm. Tekrar aynı kişileri görünce aramızda bir kez daha tartışma çıktı. Üstüme gelince, ben de silahımı ateşledim. Ben silahımı ateşleyince Sinan’ın yanında bulunan 2 kişi kaçtı. Öldürme amacım yoktu" dedi.
  • Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Erhun Marangoz, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bursa E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. 

Bursa'da komşusunu öldüren firari 'küfür ettiği için' dedi - Resim : 1

Yolun karşısına geçerken hayatını kaybetti Ankara'da eski eş cinayeti Kuran-ı Kerim'i yırtan şahsa linç girişimi Uçurumdan düşen vatandaşı askeri helikopter kurtardı