Kızının saçının çekildiğini öğrenen baba okulu basıp, müdür yardımcısını vurdu!

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu'nda meydana gelen olayda, 4 yaşındaki kızının saçının çekildiğini öğrenen baba Ferdi Y. (28), yakını ile okulu basarak belinden çıkardığı silahla müdür yardımcısı İsmail Küçük'ü (51) bacağından vurdu. Saldırgan babanın ifadesinde pişman olduğunu ve yanlışlıkla yaptığını ifade ettiği ve ev hapsiyle serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kızının saçının çekildiğini öğrenen baba okulu basıp, müdür yardımcısını vurdu!

Edinilen bilgiye göre, Bursa'nın Karacabey ilçesinde Şehit Yüzbaşı Atilla Savaş Acarca Ortaokulu'nun anasınıfında eğitim gören 4 yaşındaki kızı H.Y.'nin sınıf öğretmeni tarafından saçının çekildiğini öğrenen baba Ferdi Y. (28), yakını O.Y. (26) ile birlikte okula geldi.

Müdür yardımcısı İsmail Küçük (51) ile durumu konuştuktan sonra merdivenlerden müdürün odasına doğru yönelen baba Ferdi Y. bir anda belinden çıkardığı silahı arkası dönük olan müdür yardımcısı İsmail Küçük’e doğru ateşledi.

Kızının saçının çekildiğini öğrenen baba okulu basıp, müdür yardımcısını vurdu! - Resim : 1

GÖZALTINA ALINDI
Bacağından yaralanan müdür yardımcısı Küçük, okuldaki öğretmenlerin yardımıyla Karacabey Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken olay sonrası silahını okulun yakınındaki boş bir araziye atarak kaçan Ferdi Y. polis ekipleri tarafından kısa sürede gözaltına alındı.

Kızının saçının çekildiğini öğrenen baba okulu basıp, müdür yardımcısını vurdu! - Resim : 2

MÜDÜR YARDIMCISI TABURCU EDİLDİ
Silahlı saldırı olacağından habersiz olduğunu iddia eden şahsın yakını O.Y.’nin ise yaralı müdür yardımcısı Küçük’ün olay yerinden hastaneye sevki sırasında yardımcı olduğu güvenlik kameralarına yansıdı. Karacabey Devlet Hastanesi’nde tedavisi tamamlanan İsmail Küçük’ün taburcu olduğu öğrenildi.

Kızının saçının çekildiğini öğrenen baba okulu basıp, müdür yardımcısını vurdu! - Resim : 3

YANLIŞLIKLA VURMUŞ!
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ferdi Y. ile O.Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışı muhabirlerin ‘Neden yaptınız?’ sorusuna Ferdi Y., “Yanlışlıkla oldu. Pişmanım.” dedi.

Kızının saçının çekildiğini öğrenen baba okulu basıp, müdür yardımcısını vurdu! - Resim : 4

VELİLER SİTEM ETTİ, SALDIRGAN BABAYA EV HAPSİ VERİLDİ
Öte yandan olay sonrası Karacabey İlçesindeki okullarda yaşanan güvenlik zafiyetinin giderilmesi isteyen veliler, okul girişlerine yeniden güvenlik konulması konusundan yetkililerden çalışma beklediklerini dile getirirken adliyeye sevk edilen Ferdi Y. ise denetimli serbestlik şartıyla serbest bırakıldığı ve 4 çocuğu olan ve eşinden yeni bir bebek bekleyen saldırgan babaya ev hapsi verildiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Bursa
Küçük çocuğu çayla yakmış! Serinlemek için girdiği gölette boğuldu DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama Adıyaman'da çadır kentte yangın paniği!