Bursa'da hafriyat kamyonunun açık unutulan damperi köprüye çarptı

Bursa İnegöl'de, bir kamyonun sürücüsü kullandığı aracın damperini açık unuttu ve köprüye çarptı. Yerinde kopan damper köprü ile yol arasında asılı kaldı. Şarampole uçan kamyonun şoförü yaralandı.

Bursa'da hafriyat kamyonunun açık unutulan damperi köprüye çarptı

Her şeyi kontrol etmemiz gerektiğini hatırlatan kaza, İnegöl ilçes Bursa-Ankara kara yolu Kulaca kavşağında meydana geldi. 45 yaşındaki Mehmet K. yükünü boşaltıp 16 NIH 11 plakalı kamyonuyla yola çıktı. Açık unuttuğu damper köprüye çarptı. Yerinden kopan damper köprüde dururken, kamyon ise bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ardından da şarambole uçtu.

Bursa'da hafriyat kamyonunun açık unutulan damperi köprüye çarptı - Resim : 1
Köprüye sıkışan damper

İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkışan Mehmet K., itfaiye ekiplerinin yardımıyla çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet K.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bursa'da hafriyat kamyonunun açık unutulan damperi köprüye çarptı - Resim : 2
Yaralanan Mehmet K.
Bursa
Bayrampaşa'da 14 yaşındaki çocuk yanlışlıkla arkadaşını vurdu Şehit polisi, meslektaşı vurdu! Zeytinburnu'nda kaçak göçmen baskını: 212 bin lira Kağıthane'de otomobil ile cip çarpıştı: 5 yaralı