Bursa'da eve giren tilki, aileyi 4 saat boyunca rehin aldı

Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir eve giren tilki, ailenin yüreğini ağzına getirdi. Evlerinde yabani hayvanın olduğunu gören aile vakit kaybetmeden yetkililere haber verdi. İhbar üzerine itfaiye ve DASKUT harekete geçti. DASKUT ekiplerinin mutfağa sığınan yaralı tilkiyi yakalamasıyla evinde 4 saat mahsur kalan aile rahat bir nefes aldı. Yetkililer, tilkinin ayağında açık yara olması nedeniyle araç çarpması sonucu acıyla birlikte bir eve sığındığı tahmininde bulundu.

Bursa Osmangazi ilçesi Çiftehavuzlar Mahallesi'nde bir eve yaralı bir tilkinin girdiği ve ailenin evde mahsur kaldığı ihbarı üzerine itfaiye ve DASKUT harekete geçti.

Yaklaşık 4 saat boyunca evde mahsur kalan aile, DASKUT ekiplerinin mutfağa sığınan yaralı tilkiyi güvenli şekilde yakalamasıyla birlikte rahat bir nefes aldı.

İlk müdahalenin ardından Osmangazi Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü'ne götürülürken tilkinin ön ayağında açık yarasının olduğu görüldü. Ekipler, tiklinin araç çarpması sonucu acıyla birlikte bir eve sığındığı tahmin etti.

4 saat boyunca evde tilki, tarafından rehin alınan aile olaydan sonra DASKUT ekibine teşekkür etti.

Bursa'da eve giren tilki, aileyi 4 saat boyunca rehin aldı - Resim : 1

Bursa'da eve giren tilki, aileyi 4 saat boyunca rehin aldı - Resim : 2

Bursa'da eve giren tilki, aileyi 4 saat boyunca rehin aldı - Resim : 3

Bursa'da eve giren tilki, aileyi 4 saat boyunca rehin aldı - Resim : 4

Bursa'da eve giren tilki, aileyi 4 saat boyunca rehin aldı - Resim : 5

Kaynak: İHA

Akraba tartışması kanlı bitti AK Parti binasına saldıran şahıs tutuklandı Bayramlaşmaya giden ailenin hacin sonu: 1 ölü, 4 yaralı Bayram için köye gitti işkenceye uğradı